Anasayfa /  Sağlık

Kilo vermek isteyenler için kahvede gizli olan mucizevi etki

Kilo vermenin en kolay yolu metabolizmayı hızlandırmaktan geçer. Peki severek içtiğimiz kahveye bir kaç ekleme ile metabolizmamızı hızlandırabileceğimizi biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2019 21:30

Kilo vermenin en etkili yolu metabolizmayı hızlandıran besinler tüketmektir. Kahve birçoğumuzun severek tükettiği bir besindir. İçerisine takviye edilen bazı besinlerle metabolizmanızı hızlandırıp, yağ yakımını kolaylaştıracak tariflere ne dersiniz? İşte kahveninin içerisine ekleyebileceğiniz üç malzeme ile metabolizmayı son derece aktif hale getirebileceğiniz tarifler!  

KAHVEYE HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI EKLERSENİZ...

Hindistan cevizi yağı metabolizmayı hızlandıran besinlerden biridir. Özellikle de kahvenin içerisine konulduğu zaman yağ yakımını oldukça hızlandırdığı tespit edilmiştir. Araştırmalar her gün 2 ya da 3 defa tüketebileceğiniz hindistan cevizi yağlı kahve ile yağ yakımınızı kolaylaştırabileceğinizi söylüyor. 

KAHVEYE TARÇIN EKLERSENİZ...

Tarçının insan sağlığına ne kadar faydalı olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Trçının en önemli etkilerinden biri sindirimi hızlandırmasıdır. Aynı zamanda kan şekerini de dengeleyen bu besin tok tutması özelliği sayesinde kilo vermeye yardımcı olmaktadır.

KAHVEYE BAL EKLERSENİZ...

B6 vitaminleri, folik asit, demir, kalsiyum, sodyum, fosfor bakımından zengin olan balı kahve ile tüketirseniz metabolizma hızınız iki kat artacaktır.


Yorumlar