Anasayfa /  Sağlık

Eğitim ve Araştırma Hastanesinde randevu masası kuruldu

Elazığ’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde kurulan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) masası ile hastaların beklemeden randevu alabileceği bildirildi.Sağlık Bakanlığının ‘Sağlıkta Dönüşüm Projesi’ kapsamında Eğitim ve...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 13:31

Elazığ’da Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde kurulan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) masası ile hastaların beklemeden randevu alabileceği bildirildi.

Sağlık Bakanlığının ‘Sağlıkta Dönüşüm Projesi’ kapsamında Eğitim ve Araştırma Hastanesine MHRS masası kuruldu.

Hastaların verimli ve kaliteli bir ortamda sağlık hizmeti almaları için sağlıkta dönüşüm projesi uygulamasının başlatıldığını belirten Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Cahit Polat,”Sağlıkta dönüşüm projesinde oldukça başarılı olundu. Bu program kapsamındaki önemli çalışmalardan biride MHRS’dir. MHRS’nin amacı hastalarımızın poliklinik kapılarında uzun süre beklemelerini önlemek, diledikleri hekime diledikleri zamanda muayene olmalarını sağlamaktır” dedi.

Vatandaşların randevu konusunda birçok alternatifi bulunduğunu aktaran Polat, “Bunlardan birincisi 182 MHRS çağrı merkezini arayarak,ikincisi hastanemiz wep sayfasını ziyaret ederek online randevu butonunu kullanarak üçüncüsü MHRS mobil uygulamayı ücretsiz olarak akıllı cep telefonlarına indirerek randevu alabilirler. Bizde Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bu bağlamda merkez ve Harput kampüsümüzde birer adet MHRS masası kurduk. Dileyen hastalarımız buraya kimlik numaraları ile müracaat ederek randevularını alabilirler” diye kaydetti.

Yorumlar