Anasayfa /  Sağlık

Anksiyetem var dedi, midesinden çakıl taşı ve şişe kapağı çıktı!

Güney Kore'de yaşayan psikolojik rahatsızlıkları olan ve anksiyete ile mücadele eden 54 yaşındaki bir adamın midesinden çıkanlar karşısında doktorlar dahi herkes şoke oldu. Asıl ilginç olan ise adamın yaptığı açıklama oldu.

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 15:20

Anksiyete ile mücadele eden ve Psikolojik rahatsızlıkları olan 54 yaşındaki bir adamın midesinden çıkanlar herkesi şoke etti. Adam ise midesine çıkanlar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki duyanları şaşkına çevirdi.

İlginç olay Güney Kore'de gerçekleşti. Adam ağır mide ağrısı ve şişkinlik nedeniyle hastaneye başvurdu. Birkaç tetkikin ardından adamın midesinde yabancı cisimler tespit edildi.

Doktorlar elle yaptıkları muayenelerinde de küçük taşlar hissettiklerini söylediler. Operasyonun ardından adamın midesinden iki kilogram ağırlığında taş, şişe kapağı ve bozuk para çıkarıldı. Tüm olaylardan sonra asıl ilginç olan ise adamın yaptığı açıklama oldu.

Adam daha sonra yaptığı açıklamada anksiyete ile savaştığını ve ilaç almak yerine bazen sakinleşmek için çakıl taşı yuttuğunu itiraf etti.

Adam dokuz gün sonunda taburcu edilirken, yabancı cisimlerin adamın midesinde ne kadar süredir bulunduğu bilinmiyor.

ANKSİYETE NEDİR?

Anksiyete veya endişe, canlılarca deneyimlenen kaygı, korku, gerilim, sıkıntı halidir. Nedeni belli olmayan tedirginlik hali olarak da açıklanabilir.




Yorumlar