Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Danışman Alımı Yapılacak

Sağlık Bakanlığı'nın web sayfasından yayımlanan ilanda alımlarda 21 personel istihdam edileceği duyuruldu. Danışman kadrosuna yapılacak alımlar farklı branşlarda olacak.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2019 22:34

Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında yapılacak Danışman alımları; İş Analisti, İş Zekası Geliştirme Danışmanı, Karar Destek Uzmanı, Kıdemli Yazılım Mimarı, Veri Kalitesi, Test ve Analiz Uzmanı, Veri Tabanı Danışmanı, Yapay Zeka Uzmanı, Yazılım Geliştirme Danışmanı, Yazılım Test Personeli.

BAŞVURU KOŞULLARI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan evvel her bir Danışman alım ilanı için belirlenen özel koşulları sağlamak zorundalar.

Sağlık araştırmaları konusunda iş deneyimine sahip olmak, İyi düzeyde İngilizce konuşma, okuma ve yazma becerisine sahip olmak, Halk sağlığı alanında en az 5 (beş) sene iş deneyimine sahip olmak tercih sebebidir, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı sağlık sistemi ve halk sağlığı uygulamaları konularında bilgi ve deneyim sahibi olmak tercih sebebidir. Sağlık kurumları yönetimi alanında doktora düzeyinde veya daha ileri düzeyde eğitim almış olmak,

Adayların ayrıca aşağıda yer alan ilan metninde yer alan öğrenim şartını sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesine Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında yapılacak Danışman alım ilanlarına başvuru süreci 26 Nisan tarihi itibariyle başladı.

İlana son başvuru tarihi ise 8 Mayıs olarak açıklandı. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını belirtilen tarihler arasında elden veya email yoluyla yapacaklar. Sağlık Bakanlığı başvuruların nasıl yapılacağına dair açıklamasında şu ifadeler kullanıldı.

İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, yukarıda “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren, Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını, Başvuru Kodunu ve işin adını içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 08.05.2019 tarihinde saat 18.00’a kadar aşağıdaki adrese e-mail yoluyla veya elden ulaştırmaları gerekmekte.

Başvuru Kılavuzu İçin Tıklayın


Yorumlar