Anasayfa /  Güncel

Sağlık çalışanlarına en az 3 ay ikramiye verilecek mi?

İYİ Parti tarafından yapılan açıklama da Sağlık çalışanlarına en az üç maaş ikramiye verilmesini talep etti. Peki TBMM bu teklifi kabul edecek mi?

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2020 10:04

11 Mart'ta ülkemizde corona hastalığının tespit edilmesinden sonra bir çok yerde önemli tedbirler alınmaya başladı. Buna göre Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmekte olan sağlık çalışanları fazla mesai yaparak çalışmalarına devam ederken şu aralar neredeyse tüm hastaneler corona'ya özel olarak çevrilmeye başladı ve bir çok doktor, hemşire bu alanlara kaydırılmaya başlandı. Özverili şekilde, vefa göstererek çalışmaya devam etmekte olan sağlık çalışanlarına yönelik her geçen gün övgü mesajları paylaşılmaya devam ederken İYİ Parti tarafından yapılan açıklama da sağlı çalışanları için en az üç maaş ikramiye verilmesi istendi. Peki ikramiye verilecek mi?

Üç Maaş İkramiye Verilecek Mi?

İYİ Parti tarafından yapılan açıklama da sağlık çalışanları için en az üç maaş ikramiye verilmesi talebinde bulunuldu. Buna göre üç maaş ikramiye verilecek mi, verilmeyecek mi net olarak bilinmemektedir fakat geçtiğimiz gün Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM'de konuşma yapan Sağlık Bakanı ikramiyeye yönelik bir açıklama yapılmadı ki şu anda gündem virüs olduğundan dolayı henüz böyle bir konuşmanın hükümet cephesi arasında geçeceği düşünülmüyor.

İleride Müjde Verilebilir

Sağlık çalışanlarının bir çoğu fazladan mesai yaparak corona virüsüne meydan okuyarak tüm hastaların yanında görevlerini icra etmekte ve hastaları iyileştirmeye çalışmakta olup bu çalışanlar için ilerleyen günlerde ya da haftalarda hükümet tarafından yapılan bir açıklama ile müjde verilebilir. Ancak şu anda ikramiyeye yönelik bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar