Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı memur alımı başvuruları 27 Ocak tarihide bitiyor!

Sağlık Bakanlığına 24 memur alımı yapılacak. 15 Ocak tarihinde başlayan uzman yardımcısı personel alımı başvuruları 27 Ocak tarihinde tamamlanacak. Başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılacak- İşte detaylar..

Abone ol
Abone ol 26 Ocak 2020 19:10

Sağlık Bakanlığına Hukuk, İşletme,i İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Mimar, Biyoloji Kimya ve Matematik bölümleri ile Mühendislik Fakültelerin İnşaat, Endüstri, Biyomedikal bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik 24 memur alım ilanı açıklandı. KPSS den mezun olunan bölümlere göre en az 70 ve üzeri alan adaylar bu alımlar başvuru yapabilecekler. Başvurular İnternet ortamından yapılabilecek? Başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesi genel şartlarına sahip olmak, Eğitim şartlarında ise başvuru kılavuzunda açıklanan 4 yıllık Lisan bölümlerden mezun olmak, 2018-2019 KPSS sınavlarından en az 70 ve üzeri puan almak gerekli olacaktır. Yaş şartında ise 35 yaşını doldurmamış olmak istenilmektedir.

BAŞVURU SON TARİHİ; 27 Ocak 2020 Pazartesi gününde sat 18:00'a kadar başvurular tamamlamak.

SINAV TARİHLERİ: Adaylara yapılacak olan sınavlar 17 Şubat ile 28 Şubat tarihlerinde Sağlık Bakanlığının Bilkent Yerleşkesinde yapılacak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığına 24 uzman yardımcısı alımlarına başvuru yapmak isteyen adaylar Bakanlığın Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ait resmi internet sitesi olan yhgm.saglik.gov.tr adresinden internet ortamından online olarak yapabilecekler. Bu konuda diğer detayları ilan kılavuzundan öğrenebilirsiniz.

Başvuru esnasında istenilen belgeler arasında uzman yardımcılığı başvuru formu, 2 adet vesikalık fotoğraf, lisans diploması, KPSS sonuç belgesi ise başvurusunu tamamlayan adaylar 30 Ocak 202 tarihine mesai bitimine kadar Salık Bakanlığının Bilkent Yerleşkesindeki adresine teslim etmeleri istenilmektedir.

Yorumlar