Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanlığı KPSS’siz Halk Sağlığı Danışmanı Alacak

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden 26 Nisan 2019 tarihinde ilan ile halk sağlığı danışmanı ve diğer danışmanlar olarak KPSS’siz kamu personeli alımı yapılacak.

Abone ol
Abone ol 26 Nisan 2019 12:44

Sağlık Bakanlığı danışman alımlarına kimler hangi şartlarda başvuru yapabiliyor. T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi Ve Desteklenmesi Projesi Kapsamında Alınacak Danışmanlar İçin İstihdam Duyurusu.

Başvuru Adresi: Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilkent Yerleşkesi, Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001. Cad. No:9 Kat:5 Çankaya/Ankara 06800 Telefon : (312) 5852625 Faks : (312) 4717944 Elektronik Posta: shgm.satinalma@saglik.gov.tr olarak verildi.

Danışman alımı; Tıp fakültesinden lisans mezunu olmak, Halk sağlığı alanında yüksek lisans düzeyinde veya daha ileri düzeyde eğitim almış olmak, İyi düzeyde İngilizce konuşma, okuma ve yazma becerisine sahip olmak, Sağlık araştırmaları konusunda iş deneyimine sahip olmak, Kanser epidemiyolojisi alanında doktora düzeyinde eğitim almış olmak tercih sebebidir, Halk sağlığı alanında en az 5 (beş) yıl iş deneyimine sahip olmak tercih sebebidir, İstatistik alanında bilgi ve deneyim sahibi olmak tercih sebebidir, Halk sağlığı ve epidemiyoloji alanında eğitimci olarak görev almış olmak tercih sebebidir, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı sağlık sistemi ve halk sağlığı uygulamaları konularında bilgi ve deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.

Sağlık Bakanlığı Danışman alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar