Anasayfa /  Ekonomi

Sağlık Bakanlığı 45 kişi kpsssiz memur alacak ! Sağlık Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı 45 kişi kpsssiz memur alacak ! Sağlık Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?Sağlık Bakanlığı Son zamanlarda yayımladığı ilana göre toplamda 45 kişilik kadro ile KPSS puanı ile veya KPSS'siz Kamu Personeli alımı yapıyor. Peki Kimler Başvuru Yapabilir?

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 11:39

Sağlık Bakanlığı 45 kişi kpsssiz memur alacak ! Sağlık Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?Sağlık Bakanlığı Son zamanlarda yayımladığı ilana göre toplamda 45 kişilik kadro ile KPSS puanı ile veya KPSS'siz Kamu Personeli alımı yapıyor. Peki Kimler Başvuru Yapabilir?

Sağlık Bakanlığıgeçtiğimiz günlerde bünyesimdeki eksikliği gidermek için iki farklı personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilanlara göre toplamda 45 kişilik kadro ile kamu personeli alımı yapılacak. Bu kapsamda 45 Kamu Personeli alımı için şartlar ve alım yapılacak kadrolar açıklandı.

45 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR!

Söz konusu olan yayımlanmış olan ilanlara göre 45 kişilik kadro ile iki farklı ilanda alım yapılacak. Bu kapsamda ilanların birisinde KPSS şartı aranıyorken diğer ilanda KPSS şartı aranmıyor. 

KPSS Puanı İle 24 Sözleşmeli Perosnel Alımı:

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü  KPSS puanı sırasına göre bünyesinde 24 personel alacğaını ve alım kadrolarını 19 .Net Yazılım Uzmanı, Java Yazılım Uzmanı, 1 Veri Tabanı Uzmanı, 1 Oracle Veri Tabanı Uzmanı, 1 Veri Tabanı ve Orta Katman Uzmanı, 1 Sistem ve Ağ Güvenliği Uzmanı olmak üzere toplamda 24 sözleşmeli personel alınacak. Adaylardan bu yönde KPSS den P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ve yabancı Dil SInavından ingilizce dilinden puan almış olmak şartı aranacak.

KPSS Şartı Olmadan 21 Personel Alımı:

Sağlık bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü  Sisteminin güçlendirilmesi ve desteklenmesi yönünde proje kapsamında 21 kişilik kadro ile 4 İş Analisti, 1 İş Zekası Geliştirme Danışmanı, 4 Karar Destek Uzmanı,1 Kıdemli Yazılım Mimarı, 2 Veri Kalitesi, Test ve  Analiz Uzmanı, 2 Veri Tabanı Danışmanı, 3 Yapay Zeka Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Danışmanı ve 3 Yazılım Test Personeli kadrolarına istihdam sağlanacak.

GENEL ŞARTLAR NEDİR?

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacak.

Ayrıca alım yapılacak her pozisyon için adayların taşımaları gereken bazı özel nitelikler bulunmakta ve bunlar, Eğitim, Pozisyonuna göre deneyim şartları olarak sınıflandırılabilir. Daha detaylı bilgi alabilmek için detayları inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Sağlık Bakanlığının 21 personel alımına başvurular en geç 21 Mayıs 2019 tarihine kadar ve 24 Sözleşmeli personel alımı için en geç 17 Mayıs 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını, Sağlık Bakanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001.Cadde No:9 Bilkent Çankaya/Ankara adresine istenen belgeler ile gerçekleştirmeleri gereklidir.

Sağlık Bakanlığı 24 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı 21 Danışman Alım İlanı


Yorumlar