Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: İnsan Kaynakları Üzerinden Hızla Kamu Personel Alımı Yapacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlıkta kamu personel alımını hızla yapacağız açıklamasında bulundu. 

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 20:46

Koca sağlık sektöründen modernleşme ile birlikte personel ihtiyacın arttığını ve bu personelleri için adım atıp gidermeye çalışacağız.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlıkta önümüzdeki dönemde insan kaynakları başta olmak üzere ihtiyaçlarımızı hızla gidermeye çalışacağız. İl çalışmalarımızı yapıyoruz. 

İllerimizde sağlık tesislerini modernize ediyoruz. Hekim ve sağlık personeli ihtiyacını inşallah önümüzdeki dönemde büyük ölçüde gidermiş olacağız.

Sağlık önümüzdeki dönemde insan kaynakları başta olmak üzere ihtiyaçlarımızı hızla gidermeye çalışacağız. İl çalışmalarımızı yapıyoruz. İllerimizde sağlık tesislerini modernize ediyoruz. Hekim ve sağlık personeli ihtiyacını inşallah önümüzdeki dönemde büyük ölçüde gidermiş olacağız.

Sağlıkta bugün Türkiye'nin dört bir tarafından, geleceğin Türkiye'si demiyorum, geleceğin dünyasının en gelişmiş, en donanımlı, en ileri teknolojiyle donatılmış hastaneleri yükseliyor. 

Sağlıkta Türkiye'yi küresel güce taşıyacak milli kalkınma hamlelerimiz var. İlacımızı, tıbbi cihazımızı kendimiz üreteceğiz. Dışa bağımlılıktan kurtulma eşiğine doğru hızla ilerliyoruz. Sağlık hizmetlerinde, sağlık teknolojilerinde kendi markalarımızla dünyaya açılacağız.

Bağımsız bir Türkiye için bağımsız bir ekonominin gerektiğini söyleyen Koca milli kalkınma hamleleri ile her alanda kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen bir ülke olursak, ne kadar güçlü olursa olsun, hiçbir aksi girişim istikrarımıza zarar veremez.


Yorumlar