Anasayfa /  Foto Galeri

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü ismin ani ölümü sonrası eşi Ece Erken'in yeni yıl paylaşımı gündeme geldi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Sayfa 1

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmesi eşi sunucu Ece Erken'i yıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıcı vefat etmesi ardından gözler eşi Ece Erken'e çevrildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Sayfa 2

"HER ŞEY GERİDE KALSIN" 
Öte yandan Erken, yılbaşında oğlu Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Mahmutyazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan çocuklarıyla çekildiği fotoğrafları paylaşmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Sayfa 3

Erken, paylaşımına; "Her şey geride kalsın; yepyeni sayfalara umutlu hikayeler yazalım… 2022’de yıldızımız hep parlasın. Şahane bir yıl dileriz" notunu düşmüştü.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası Ece Erken'in yılbaşı paylaşımı gündem oldu - Sayfa 4

"ALLAH SABIR VERSİN" 
Ece Erken'in bu paylaşımının altına pek çok kişi ölüm haberini duyunca başsağlığı mesajı yazdı. Erken'in paylaşımına "Ah Ece... Allah sabır versin" yorumları yağdı.