Anasayfa /  Foto Galeri

Sadakatsiz mi, Kuruluş Osman mı zirvede? İşte 18 Kasım reyting sonuçları

Çarşamba akşamı reyting yarışı kıran kırana geçmeye devam ediyor... Kanal D'nin yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizi ile atv'nin dev prodüksiyonlu yapımı Kuruluş Osman'ın zirve yarışı yine nefes kesti.

Sadakatsiz mi, Kuruluş Osman mı zirvede? İşte 18 Kasım reyting sonuçları - Sayfa 1

18 Kasım Çarşamba akşamı reytinglerinde yine kıran kırana bir mücadele yaşandı. Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi Sadakatsiz, AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırada yer alırken, Total'de ise 2'nci oldu. atv'nin dev prodüksiyonu ile dikkat çeken dizisi Kuruluş Osman ise, Total'de ilk sırada yer alırken, AB ve ABC1'de 2'nci oldu.

Sadakatsiz mi, Kuruluş Osman mı zirvede? İşte 18 Kasım reyting sonuçları - Sayfa 2

Kanal D’nin yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizisi Sadakatsiz, yedinci bölümü ile de çok izlendi.

Sadakatsiz mi, Kuruluş Osman mı zirvede? İşte 18 Kasım reyting sonuçları - Sayfa 3

Yeni sezona damga vuran Sadakatsiz dizisi, dün akşam ekrana gelen 7'nci bölümüyle; AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırada yer alırken, Total'de ise ikinci sırada yer aldı.

Sadakatsiz mi, Kuruluş Osman mı zirvede? İşte 18 Kasım reyting sonuçları - Sayfa 4

Kuruluş Osman, Tüm Kişiler’de %11,43 izlenme oranı ve %24,88 izlenme payı elde ederek birinci oldu. Dizi, AB ve ABC1'de ise 2'nci sırada yer aldı.