Anasayfa /  Foto Galeri

Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman?

Her hafta çarşamba günü yayınlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve birçok isim yer alıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz'in yeni bölümü yayın akışında yer almadı. Yeni bölüm tarihi ise araştırılan konular arasında bulunuyor. Peki Sadakatsiz yok mu? Sadakatsiz 46.yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte Kanal D yayın akışı...

Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? - Sayfa 1

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Sadakatsiz dizisi 12 Ocak 2022 Kanal D yayın akışında yer almadı. Sadakatsiz yayınlanmaya devam edecek mi? Dizi neden yayınlanmıyor? gibi pek çok sorunun cevabı merak ediliyor. İşte merak edilen soruların cevapları...

Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? - Sayfa 2

45. bölümü 29 Aralık günü Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün 12 Ocak 2022'de yayınlanması bekleniyordu fakat Sadakatsiz dizisi bugünkü Kanal D yayın akışında yer almadı.  

Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? - Sayfa 3

YAYINLANACAK MI?
Kanal D’nin bugünkü yayın akışında Sadakatsiz yeni bölümün yer almaması ile birlikte dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. 

Sadakatsiz dizisinin 46. bölüm çekimleri yılbaşına denk geldiği için yapılamamıştı bu sebeple diziye 2 hafta ara verildi.

Sadakatsiz bu akşam yayınlanacak mı? Yeni bölüm ne zaman? - Sayfa 4

SADAKATSİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolleri olduğu Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 19 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.