Anasayfa /  Foto Galeri

Saç ekimi sırasında yaşamını yitirdi! Hastane yönetiminden açıklama

İtalya'dan kısa bir süre önce İstanbul’a gelen ve saç ektirirken fenalaşarak hayatını kaybeden 27 yaşındaki İbrahim Gül, memleketi Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde defnedildi.

Saç ekimi sırasında yaşamını yitirdi! Hastane yönetiminden açıklama - Sayfa 1

İtalya’da kuaförlük yapan 27 yaşındaki evli ve bir çocuk babası İbrahim Gül, cumartesi sabahı saç ekimi işlemi için Bağcılar Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan özel hastanede ameliyata girdi. Ameliyat sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edilen Gül’e anjiyo yapıldı.

Saç ekimi sırasında yaşamını yitirdi! Hastane yönetiminden açıklama - Sayfa 2

Damarında tıkanma olduğu belirtilen Gül’e stent takıldı. Yoğun bakıma alınan Gül, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saç ekimi sırasında yaşamını yitirdi! Hastane yönetiminden açıklama - Sayfa 3

Cenaze, Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Dün gece teslim alınan cenaze, karayoluyla Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine bağlı Yukarı Göklü kırsal Mahallesi'ne getirildi. Sabah saatlerinde ilçeye ulaşan cenaze, kılınan namazın ardından gözyaşları içerisinde mahalle mezarlığında defnedildi. Cenazede Gül’ün yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Saç ekimi sırasında yaşamını yitirdi! Hastane yönetiminden açıklama - Sayfa 4

Olayın geçmişi 
İtalya'da kuaför olan evli ve bir çocuk babası İbrahim Gül (27), saç bakımı ile ilgili bazı malzemeler almak ve saç ekimi yaptırmak için kısa süre önce İstanbul'a geldi. 
Kuaförlük kursundan eski hocası Dilek Özbek'i ziyaret eden Gül, saç ekimi yaptıracağını söyledi. İbrahim Gül, cumartesi sabah saç ekimi işlemi için Bağcılar Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan özel bir hastanede ameliyata girdi. Ancak ameliyat sırasında kalp krizi geçirdiği iddia edilen Gül, hayatını kaybetti. 
Hastane yönetimi saat 17.00'de ölüm olayını polise bildirdi. İbrahim Gül'ün İtalya'da yaşayan eşi ve Şanlıurfa'daki akrabaları da "hastanız yoğun bakımda" denilerek İstanbul'a çağrıldı. 
Genç kuaförün İtalya'da bulunan eşi de hastanenin telefonu üzerine eşinin kuaförlük okulundan hocası Dilek Özbek'i arayarak durumu anlattı. Öğrencisinin yoğun bakımda olduğunu zannederek hastaneye giden Özbek, İbrahim Gül'ün hayatını kaybettiğini öğrendi. Genç kuaförün cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.