Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet Partisi'nden flaş karar! İptal edildi

Saadet Partisi, İdlib’de hain saldırı sonucu 33 askerimizin şehit olması dolayısıyla, “Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama Programları”nı ülke genelinde iptal etti.

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2020 18:16

Saadet Partisi Başkanlık Divanı, İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik olarak düzenlenen hava saldırısı sonucu 33 askerin şehit edilmesi üzerine son gelişmeleri değerlendirmek üzere olağan üstü toplandı.

Toplantıda, İdlib’de 33 askerin şehit olması dolayısıyla, “Necmettin Erbakan’ı Anma ve Anlama Programları”nın ülke genelinde iptal edilmesi kararı alındı.

 Saadet Partisi tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“İdlib’de askerlerimize yönelik saldırıda şehit olan 33 askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve necip milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Bu süreçlerde herkese düşen görev, ülkemizi ve askerimizi sahiplenmek ve milletimizin birlik ve beraberliğini muhafaza etmektir.

Saadet Partisi olarak il ve ilçelerde organize edilen Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümetinin Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anma programlarımızı iptal ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Etiketler Saadet Partisi
Yorumlar