Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Temel Karamollaoğlu: Başkanlık istikrar getirdi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümetin politikalarını iğneleyici bir dille eleştirdi…

Abone ol
Abone ol 08 Kasım 2018 09:18

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hükümetin politikalarını iğneleyici bir dille eleştirdi…

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, olağan haftalık basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Partisinin Balgat’taki genel merkezinde kameraların karşısına geçen Karamollaoğlu, konuşmasında önceki gün Meclis Sağlık Komisyonu’nda görüşülen 5’inci maddenin kabulünü sert bir dille eleştirdi. TBMM’de sağlık komisyonunda üzücü bir hadisenin yaşandığını hatırlatan Karamollaoğlu, “Kabul edilen madde ile KHK ile görevden uzaklaştırılan sağlık çalışanlarının özel kurumlarda dahi iş bulmasına izin verilmeyecek. Hukuksuzluğu bu denli ağırlaştıran dünyada başka bir ülke yok. Hukuk, devletin temelidir. Bir kişinin aldığı karar hukukun üstünde olamaz. Kararnameler hukuk çerçevesinde yürürlüğe girebilir ancak. Ya o milletvekillerine ne demeli? Hiç itiraz etmeden kabul ediyorlar. Bu kadar milletvekili aklını nereye koydu ya? Bu mantık değişmeden Türkiye’de hiçbir iş yapılamaz” dedi.

Karamollaoğlu, öte yandan Meksika’da düzenlenen 2018 Ampute Futbol Kupası’nda 2’nci olan Ampute Futbol Milli Takımı’nı da tebrik ederken, Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener’e de Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diledi.



Türkiye ve dünya gündemini değerlendiren Karamollaoğlu, “Başkanlık” sistemine geçişin en sihirli kelimesinin ‘ülkeye istikrar gelecek’ olduğunu hatırlatarak, “Gerçekten de ülkeye istikrar geldi. Başkanlık sistemine geçildiği günden beri: Enflasyon istikrarlı bir şekilde artıyor; her ay bir başka rekor kırıyor. Vergiler, zamlar istikrarlı bir şekilde artıyor. İşsizlik istikrarlı bir şekilde artıyor. Faiz ödemeleri katlanarak istikrarlı bir şekilde artıyor. Çiftçi, esnaf istikrarlı bir şekilde batıyor. İşçi, memur istikrarlı bir şekilde yoksulluk sınırının altına iniyor. Bunların hepsi de istikrarlı bir şekilde oluyor” dedi.


Yorumlar