Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet Partisi'nden atılan iftiralara yanıt geldi!

Saadet Partisi, tekrarlanacak İstanbul seçimleriyle ilgili partiye atılan iftiralara yazılı bir açıklamayla cevap verdi.

Abone ol
Abone ol 17 Mayıs 2019 18:07

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), İstanbul’da seçimleri yenileme kararı almasının ardından son yerel seçimlerde kilit parti konumunda olan Saadet Partisi’nin aday çıkarıp çıkarmayacağı merak konusuydu.

Saadet Partisi, Yüksek İstişare Kurulu başta olmak üzere partinin tüm kademeleriyle istişare yapılarak İstanbul’da 23 Haziran’da yapılacak seçimlere Necdet Gökçınar’la girme kararı aldı.

Saadet Partisi’nin aldığı İstanbul kararı sonrası bazı yayın organları ve kişiler tarafından yapılan çarpıtma yorumların önünü kesmek adına bir açıklama metni yayımlandı.

ÜLKE MENFAATLERİ İÇİN SEÇİME GİRİLDİ

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada “Partimizin seçimlere girmesi; sadece ülkemizin menfaatlerini gözetip kollamak, huzuru ve refahı hakim kılmak içindir. Hiçbir çıkar grubunun yanında yer almadığımız gibi kimseye karşı kin ve nefret duygusu da taşımamaktayız” denildi.

Saadet Partisi’nden yapılan yazılı açıklama:

Son zamanlarda bazı şahsi açıklama ve fikir beyanlarının birtakım basın yayın organları ve şahıslar tarafından fütursuzca çarpıtıldığına ve Saadet Partimizin zan altında bırakıldığına üzülerek şahit olmaktayız.

Partimizin seçimlere girmesi; sadece ülkemizin menfaatlerini gözetip kollamak, huzuru ve refahı hakim kılmak içindir. Hiçbir çıkar grubunun yanında yer almadığımız gibi kimseye karşı kin ve nefret duygusu da taşımamaktayız.

Saadet Partisi ülkemiz siyasetinde özgül ağırlığı yüksek olan bir partidir. Siyasi anlayışının temelinde en önemli ölçü olarak hakkı ve hakikati üstün tutmak yatmaktadır. Ülke meselelerinin tespit ve çözümü konusunda inandığı doğruları yetkili organlarımız vasıtası ile milletimizle paylaşmaktadır.

Bu ölçünün dışındaki ifadeler Partimizin görüşü olmayıp şahısların kendi kanaatleri olarak değerlendirilmelidir.


Yorumlar