Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet Partililer neden gülüyor? Ahmet Faruk Ünsal sebebini açıkladı!

Saadet Partililer neden gülüyor? Ahmet Faruk Ünsal sebebini açıkladı! Ahmet Faruk Ünsal, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun da bulunduğu bir fotoğrafı bu sözlerle paylaştı: 'Saadet Partili kardeşlerim Binali Yıldırım'a oy verecek' sözüne gülüyorduk.

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2019 16:12

Saadet Partililer neden gülüyor? Ahmet Faruk Ünsal sebebini açıkladı!

Ahmet Faruk Ünsal, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun da bulunduğu bir fotoğrafı bu sözlerle paylaştı: 'Saadet Partili kardeşlerim Binali Yıldırım'a oy verecek' sözüne gülüyorduk.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Belediye Başkanı Yusuf Turanlı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Burada iftar öncesinde bir konuşma yapan Karamollaoğlu, "Allah'a hamd ediyorum. Çünkü biz ülkemizde her yörede barışı, adaleti, huzurun tesisi için ve bulunduğumuz beldelerde yaşayan insanlarımızın hayatlarının biraz daha rahat olmasını, biraz daha adil davranılması için gayret sarf eden bir inanca sahibiz. İstiyoruz ki dertlerimiz, problemlerimiz çözülsün. Komşularımızın, hemşerilerimizin, akrabalarımızın problemleri çözülsün. Dertleri derman bulsun. Ülkemizde ve İslam âleminde yaşayan insanlarımız sıkıntılardan kurtulsun" dedi.

"AKP'LİLER BİLE AKP'YE OY VERMİYOR ARTIK..."

Program akabinde bir sohbet havasında yapılan görüşmede çekilen fotoğrafı paylaşan 22. Dönem Adıyaman Milletvekili ve 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı olan Ahmet Faruk Ünsal, şunları yazdı:

'Saadet Partili kardeşlerim Binali Yıldırım'a oy verecek' sözüne gülüyorduk. Akpliler bile artık Akp’ye oy vermiyor Saadet Partililer Akp’ye niye oy versin!


Yorumlar