Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet lideri Karamollaoğlu'ndan olay Fatih Erbakan çıkışı

Milli Görüş'te yeni parti kavgası kızışıyor. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın kuracağını açıkladığı 'Yeniden Refah Partisi' için öyle şeyler söyledi ki kavga daha da kızışacak gibi.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 21:38

MERHUM Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, 'Yeniden Refah Partisi' adıyla parti kuracağını açıklamıştı. Fatih Erbakan'la davalık olan Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Fatih Erbakan'ın yeni partisi için ilginç bir iddiada bulundu: “AK Parti'ye yarar ama onların projesi midir bilemem...”

AHLAKİ VE MANEVİ YOZLAŞMA ZİRVEDE... Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin (ESAM) düzenlediği etkinlikte “Türkiye’nin geleceği, geleceğin Türkiye’si” başlıklı bir konferans veren Temel Karamollaoğlu, “Ülkemizde ahlaki ve manevi yozlaşma zirveye çıktı. Eğitim bir keşmekeşe döndü. Toplumsal kamplaşma var. Kamplaşma olursa herkes kendi tarafına çekebileceğini düşündü. Dışarıdan bir taarruz geldiğinde biz buna nasıl karşı koyacağız. Bu ciddi bir problem” dedi.

DİKKAT ÇEKEN FATİH ERBAKAN YANITI... Konferans sonrası Odatv'nin Fatih Erbakan’ın yeni parti kurmasına yönelik sorusu üzerine Karamollaoğlu şöyle konuştu: “AK Parti ye yarar ama onların projesi midir, bilemem... Bu konu, üzerinde durmamız gereken konu değildir."

BABALARINDAN MİRAS KALMIŞ GİBİ DAVRANIYORLAR..."Liderlerin çocukları babalarından miras kalmış gibi hareket ediyorlar, ama bu hiç işlememiştir, işlemeyecek de" diyen Karamollaoğlu, "Abdulhamit'in torununa gelince, dünyada babadan oğula sistemi kalktı. Bu yüzden böyle bir durumun, ismin bizim için önemi yok. Elbette Fatih Erbakan’ın partisi, bize zarar da verebilir, pek tabii mümkün. Ama yine de yolları açık olsun...” ifadelerini kullandı.


Yorumlar