Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Necdet Gökçınar, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı!

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar, seçim çalışmaları kapsamında Beşiktaş ve Mecidiyeköy meydanlarında halkla kucaklaştı.

Abone ol
Abone ol 21 Haziran 2019 23:00

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, yenilenen İstanbul seçimine yönelik çalışmaları kapsamında Beşiktaş ve Mecidiyeköy meydanlarında halkla buluştu. Her iki meydanda da siyasi parti stantlarını ziyaret eden ve temsilcilerine başarılar dileyen Gökçınar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yaptığı konuşmaların ardından vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Gökçınar, yaptığı konuşmalarda birlik, beraber mesajları verdi.

"OY VERMEK ONAY VERMEKTİR"

Beşiktaş Meydanı'nda halkı selamlayan Saadet Partisi İBB Adayı Necdet Gökçınar, "Bu sene seçimleri bir türlü bitiremedik. İşte bu pazar günü yeniden sandık başındayız. Sizden istediğim kızgınlıkla yahut algı operasyonlarıyla oy kullanmamanızdır. Sandığa gitmeden evvel düşünün. Çünkü biz pazar günü çocuklarımızın geleceğine oy vereceğiz. Seçtiğimiz adayın başkanlığı döneminde yaptığı her işten mesul olacağız. Oy vermek onay vermektir. Dikkat edelim" ifadelerini kullandı.

"FARKLI DÜŞÜNEBİLİRİZ AMA KAVGA EDEMEYİZ"

"Kutuplaşmanın arttığı toplumlarda huzursuzluk da artar" diyen Gökçınar, "Ben şahsım ve partim adına bu kutuplaşmanın önüne geçtiğimizi düşünüyorum. Biz kutuplaşmanın, gerginliğin azalması için birçok adım attık. Eğer bugün kutuplaşma azaldıysa, bundan memnuniyet duyarız. Biz birlikte olmalıyız, beraber olmalıyız. Birlik ve beraberliğimizi arttırmalıyız. Yoksa toparlanamayız. Farklı düşünebiliriz ama kavga edemeyiz" dedi.


Yorumlar