Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu'ndan Yıldırım'ın istifa kararına ilk yorum

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa etme kararı hakkında konuştu.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 12:56

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa etme kararı hakkında konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdiği haftalık basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

'BAŞTAN KARAR VERMİŞ OLSAYDI GÜZEL OLURDU'

Karamollaoğlu, Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın TBMM Başkanlığı'ndan istifa etme kararı hakkında, "Bunu baştan söylemiş olsaydı daha da güzel olurdu. Bu kararı açıklamış olması sevindirici. Böyle bir karar aldığı için tebrik ediyoruz"dedi. 

YILDIRIM: MÜRACATIMIN YAPILDIĞI ANDAN İTİBAREN GÖREVİ BIRAKIYORUM

TBMM Başkanı ve Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dün akşam katıldığı canlı yayın programında istifa tartışmalarına son noktayı koydu. Yıldırım programda yaptığı açıklamada, "İlk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum. Benim için Meclis Başkanlığı meselesi 18 Şubat tarihi itibarıyla tamamdır. Görevimi tamamlamış olacağım" dedi.


Etiketler tbmmyerel seçim
Yorumlar