Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu'ndan Şaban Vatan tepkisi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bir yıl önce hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan'ın ölümünü araştıran baba Şaban Vatan'la ilgili verilen 'akıl sağlığı' kararına tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 10 Nisan 2019 21:59

Giresun’un Eynesil ilçesinde bir yıl önce evlerinin önünde yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz'ın ölümüne ilişkin sır perdesi aralanamıyor. Karamollaoğlu, baba Şaban Vatan'ın akıl hastanesine yatırılmasına ilişkin verilen karara tepki gösterdi. 



Giresun Sulh Ceza Mahkemesi, kızı için adalet arayan Şaban Vatan'ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını tespit edilmesini istedi. Karara göre Şaban Vatan, polis marifetiyle evinden alınarak Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürülecek. Kararın UYAP sistemine yansıdığı öğrenildi.

'BU KARAR RABİA NAZ KIZIMIZIN ÖLÜMÜNÜN ÜZERİNDEKİ ŞÜPHELERİ KUVVETLENDİRMİŞTİR'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, söz konusu kararla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 



Karara tepki gösteren Karamollaoğlu, "Adalet arayan bir babanın akıl hastanesine yatırılmak istenmesi, bu karara imza atanların aklını yitirdiğini gösterir. Şüpheli ölümü hala çözülemeyen Rabia Naz kızımızın babası hakkında verilen bu karar, olay üzerindeki şüpheleri kuvvetlendirmiştir. Bu karara imza atanlar ve olayı örtmeye çalışanlar unutmamalıdır ki; vicdanlarda mahkum olacaklardır." ifadelerine yer verdi. 


Etiketler Şaban Vatan
Yorumlar