Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a uyarı: Men dakka dukka! video izle

AK Parti'nin uyguladığı politikalar Türkiye'de ciddi sorunlara neden olmaya devam ederken Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da AKParti'ye bu kapsamda dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 23 Temmuz 2019 23:15

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a uyarı: Men dakka dukka! 

AK Parti'nin uyguladığı politikalar Türkiye'de ciddi sorunlara neden olmaya devam ederken Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da AKParti'ye bu kapsamda dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uyaran bir video yayınladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la geçmişte siyaset yaptıklarını belirten Karamollaoğlu, AKP'nin kurulmasına yardımcı olanların Milli Görüş'ün önünü kesmek isteyenler olduğunu dile getirdi.

AKP'nin bugün gerçekleştirdiği politikalarının Türkiye'nin menfaatine olmadığını belirten Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yanlışlardan dönmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dostane uyarı yaptığını belirten Karamollaoğlu, konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Tekrar sesleniyorum Sayın Cumhurbaşkanı, geçmişte bizim arkadaşımızdı. Birlikte yol yürüdüğümüz kişilerden, değer verdiğimiz insanlardan ama politikaları yanlış! 'Men dakka dukka' derler, ne yaparsanız başınıza o gelir. Bizden koptukları zaman biz yanlış yaptığımızdan dolayı değil, bizim doğrularımızın önünü kesmek için isteyenlerle işbaşı yaptıkları için ayrıldılar. Görsünler bunu, bu şaka değil. Şimdi kendi yanlışlarından dolayı bir grup arkadaş diyor ki 'arkadaş bu iş böyle gitmez, Türkiye böyle düzelmez' diyor. Bunu görecek Sayın Cumhurbaşkanı'nın kendisi, görmezse düzelmez. Seçimlerde neden oy kaybediyor? Bunu kendisi görecek, bilecek! Artık kendisi oy kaybediyor partisi değil. Allah rızası için...Hakikaten biz düşman değiliz, biz dostuz, dost olmamız icap eder; ama bu şekildeki tavırlarla da memleketi düzeltmesi mümkün değil."




❝"Men dakka dukka" derler; ne yaparsanız başınıza o gelir. Bizden koptukları zaman, biz yanlış yaptığımızdan dolayı değil, bizim doğrularımızın önünü kesmek isteyenlerle işbaşı yaptıkları için ayrıldılar.❞ pic.twitter.com/AwO8RqP25r


— Saadet Partisi (@SaadetPartisi) July 23, 2019




v


Etiketler Men dakka dukka
Yorumlar