Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a "particik" tanımlamasına çok sert cevap

Saadet lideri Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partileri için "particik" tanımlamasına sert cevap verdi.

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2019 15:33

Saadet lideri Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partileri için "particik" tanımlamasına sert cevap verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık olağan basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu partisinin mitinginde Saadet Partisi'ni 'particik' olarak tanımlaması ile ilgili Karamollaoğlu, sert cevap verdi. Erdoğan'ın partileri için 'particik' tanımlamasına "Dizleri titriyor. Düne kadar oruç tutuyordu" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun açıklamalarındna öne çıkanlar şu şekilde:

"KENDİ ADAYLARI İLE SEÇİME GİREN TEK PARTİ BİZİZ"

Yüksek Seçim Kurulu’na mahalli seçimler için aday listelerini teslim ettiklerini belirterek açıklamalarına devam eden Karamollaoğlu, “1389 belediyede seçimlere kendi adayları ile giren tek parti biziz. Bu bize yönelik bazı iddialarda bulunanlara tokat gibi bir cevap olmuştur. Eğer hala anlamıyorlarsa ya anlayışları kıt ya da bu iddialar üzerinden başka amaç yürütmeye çalışıyorlar. Siyasi partiler ittifak yapabilir. Ancak söylememize rağmen bizi bir ittifakın içinde göstermek planlı bir operasyondur” dedi.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

İktidar tarafından adaylarına yönelik baskılar yaşandığına dikkat çeken Karamollaoğlu, “AK Parti eleştirdiği tek parti dönemi uygulamalarını uyguluyor. Hükümet eğer seçimlerde kendileri ile ilgili bir başarısızlık görüyorsa politikalarını değiştirme yoluna gider. Diğer partilerin üzerine gitmek için veya seçimi kazanmak için devlet imkanlarını kullanmaz. Eğer bu yola başvuruyorsa bu hükümetin politikalarının iflas ettiğini gösterir ki öyle de olmuştur. İktidardan uzaklaşacaklar diye korkuyorlar. Ama korkunun ecele faydası yok. Bu mahalli seçimler Saadet iktidarının ilk adımı olacak” dedi.

"ENDİŞELENİYORLAR"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partileri için ‘particik’ tanımlamasını haftalık olağan basın toplantısında değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Dizleri titriyor. Düne kadar oruç tutuyordu, Saadet Partisi’ni ağzına bile almak istemiyordu. Bugün sürekli konuşuyorsa herkes bilsin ki Saadet Partimiz geliyor. Madem particik ise neden bu kadar endişeleniyor. Çünkü halkın bize olan teveccühü gün geçtikçe artıyor" diye konuştu.




Etiketler particik
Yorumlar