Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet Partisi siyasi partilerle bayramlaştı

Covid-19 salgını nedeniyle partiler video konferansla birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Abone ol
Abone ol 25 Mayıs 2020 22:03

Saadet Partisi, Ak Parti’den CHP’ye, MHP’den HDP’ye ve Deva Partisi’nden Vatan Partisi’ne kadar yeni-eski meclis içi -meclis dışı ayrımı yapmadan bütün partilerle bayramlaştı. Saadet Partisi heyetinde yer alan Genel Başkan Yardımcıları Atik Ağdağ ile Fatih Aydın, görüştükleri tüm parti heyetlerinin bayramlarını tebrik ederken, bayramlaşmada bütün partilerin ortak mesajı ise birlik, beraberlik ve kardeşlik oldu.

Siyasi Partiler Covid-19 pandemisi nedeniyle ilk defa video konferans yöntemiyle bayramlaştı. Parti temsilcileri, video konferans yöntemiyle birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, birbirlerine de iyi dilek temennisinde bulundu. Saadet Partisi heyeti de sırasıyla Deva Partisi, BBP, İyi Parti, Gelecek Partisi, Ak Parti, Vatan Partisi, MHP, HDP, Hüdapar, CHP, Demokrat Parti ve DSP heyetleriyle ayrı ayrı video konferans yöntemiyle görüştü.

Saadet Partisi heyetinde Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ ile Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın yer aldı.

 SİYASİ PARTİLER BAYRAMLAŞTI
Saadet Partisi heyeti, video konferans yöntemiyle ilk bayramlaşmayı Genel Sekreter Sadullah Ergin başkanlığındaki Deva Partisi ile gerçekleştirdi. Deva Partisi’nin ardından Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut başkanlığı’ndaki Büyük Birlik Partisi heyetiyle bayramlaşma gerçekleşirken, ardından ise Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat başkanlığındaki İyi Parti ile bayramlaşma yapıldı. Gelecek Partisi ile bayramlaşmada heyet başkanlığı Parti Sözcüsü Selim Temurci yaparken, Ak Parti heyetinin başkanlığını ise Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptı. Vatan Partisi heyetine Genel Sekreter Utku Reyhan başkanlık ederken, MHP’nin heyet başkanlığını ise Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya yaptı. HDP’nin heyet başkanlığı Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş yaparken, Hüda-Par heyetine ise Genel Sekreter Şehzade Demir başkanlık yaptı. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu CHP heyetine başkanlık ederken, Demokrat Parti’ye Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, DSP’ye ise Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi başkanlık yaptı.

AĞDAĞ: MÜZAKERE İKLİMİ OLUŞTURULMALI
Partilerle video konferans yöntemiyle gerçekleşen bayramlaşmada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bayramlaşmanın bir araya gelerek yapılamadığını hatırlatan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Atik Ağdağ, sevinçlerin video konferans yöntemiyle paylaşıldığını kaydetti. Siyasi partilerin, ülkenin durumuna ilişkin iş birliği veya müzakere ortamı oluşturmak zorunda olduklarına işaret eden Ağdağ, şöyle konuştu: "Ülkemiz pandemiden önce başlayan ekonomik problemle, krizle karşı karşıyaydı. Bu kriz, pandemiyle daha da ağırlaştı. Bununla beraber mevcut hükümetin, iktidarın, geçmişten gelen başta adalet olmak üzere birçok icrai faaliyetinde de problemler var. Bu problemlerin çözümünün ilk aşaması açısından toplumdaki gergin ortamın dindirilmesi, en başta siyasi partiler ve liderler arasında olmak üzere müzakere ortamının ve ikliminin oluşturulması gerektiği kanaatindeyiz. Bu bayramlaşmaların, böyle bir şeye aracı olmasını canı gönülden arzu ediyoruz."

AYDIN: BAYRAMLAR HUZUR KAYNAĞI
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın ise bu zor dönemde bayramın, huzur ve teselli kaynağı olduğunu belirterek "Bayramlarda herkesin dilinde olan güzel temennilerin, bayram günleriyle sınırlı olmaması, bütün bir yıla yayılması, ülkemiz için kalıcı bir şifa kaynağı olacaktır. Bayramımızın bu anlayışı özellikle siyasilere kalıcı olarak kazandırmasını temenni ediyorum" dedi.

PARTİLER KARDEŞLİK MESAJI VERDİ
Ağdağ ve Aydın, görüştükleri tüm parti heyetleri nezdinde herkesin bayramlarını tebrik etti. Saadet Partisi heyetinin görüştüğü parti temsilcileri de bayram dolayısıyla birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek hayırlı bir bayram geçirilmesi temennilerini dile getirdi.

Yorumlar