Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet Partisi İstanbul Adayı Necdet Gökçınar'dan Habertürk TV'den Didem Arslan Yılmaz'a tepki!

Saadet Partisi İstanbul Adayı Necdet Gökçınar'dan Habertürk TV'den Didem Arslan Yılmaz'a tepki! Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, sosyal medya hesabı twitter üzerinden Habertürk TV sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 25 Mayıs 2019 04:03

Saadet Partisi İstanbul Adayı Necdet Gökçınar'dan Habertürk TV'den Didem Arslan Yılmaz'a tepki!

Saadet Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, sosyal medya hesabı twitterdan Habertürk televizyonundan yapılan çağrıya dair bir paylaşımda bulundu.

Gökçınar, Habertürk televizyonu sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın "Habertürk TV'de İstanbul için yarışan iki adaya Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'na çağrı. Gelin tarafsız objektif ve adil bir platformda 'Türkiye'nin Nabzı'nda karşılıklı olarak birlikte özgürce tartışalım"şeklindeki sosyal medyadan yaptığı çağrıya tepki gösterdi.

Gökçınar, Habertürk TV sunucu Arslan'a tepkisini "Tarafsız adil ve objektif bir platform" olacaksa "İstanbul için yarışan" bir aday daha var: Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar" şeklinde gösterdi.

Bu durum iktidar yanlısı medyanın Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar'ı yok saydığına dair değerlendirmelere yol açtı.




"Tarafsız adil ve objektif bir platform" olacaksa "İstanbul için yarışan" bir aday daha var:



Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Necdet Gökçınar https://t.co/2hQa0nKpvH


— Necdet Gökçınar (@gokcinarnecdet) 24 Mayıs 2019


Yorumlar