Anasayfa /  Politika /  Saadet partisi

Saadet İstanbul adayı Gökçınar: 23 Haziran Milli Görüş günü olsun

TV5 Gece Bülteni programına katılan Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, 23 Haziran seçimlerine dair önemli açıklamalar yaptı.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 03:37

Yenilenecek İstanbul seçimlerinde tekrar aday olduğu açıklanan Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, TV5'te 'Gece Bülteni' haber programına katıldı. 

TV5'te katıldığı haber programında iptal edilen İstanbul seçimlerine dair dikkat çeken açıklamalar yapan Gökçınar, YSK'nın iptal kararının hukuka ve akla aykırı olduğunu ifade etti.

Adalet ve haktan yana olduklarını belirten Gökçınar, konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Burada adaletsizlik söz konusu hukuka, akla, mantığa takla attırmak söz konusu. Bundan ülkemiz adına çok üzüntü duyuyorum. Bu işin mağdurları kim olursa olsun, bizim baştan beri bir prensibimiz var, bu yalnız bizim değil evrensel bir prensip aynı zaman, mazlum kim olursa olsun yanında olmak, zalim kim olursa olsun karşısında olmak insani bir görevdir."

'RÜŞVET VE YOLSUZLUĞU KALDIRACAĞIZ'

TV5 Gece Bülteni programında YSK'nın iptal ettiği İstanbul seçimlerine ilişkin önemli açıklamalar yapan Gökçınar, belediye başkanı seçildiğinde rüşvet ve yolsuzluğun kaldırılacağını söyledi.

'Yolsuzluk demek işi kitabına uydurmak demektir' ifadelerini kullanan Gökçınar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması halinde yolsuzluk ve rüşvetin bitirileceğini belirtti.

Yandaşçılığa da son verileceğini söyleyen Gökçınar, yapılacak çalışmalarda adaletle hareket edileceğini ifade etti.

'MANİFESTOMUZ 23 HAZİRAN'DA MİLLİ GÖRÜŞ OLSUN'

AKP'nin belediyeciliğinde başta reklam ve tanıtım kalemlerinde ciddi israf olduğunu söyleyen Gökçınar, 'Milli Görüş Belediyeciliği'nde israf ve yolsuzluğun son bulacağını belirtti.

Saadet Partisi'nin aksiyonel bir parti olduğunu söyleyen Gökçınar, 23 Haziran seçimlerinin manifestosunun ise 'Milli Görüş ve adil belediyecilikle buluşma günü' şeklinde olacağını belirtti.


Yorumlar