Anasayfa /  Dünya

Rusya'dakan donduran olay ! Balkona kapattığı hamile sevgilisi...

Bir YouTuber, canlı yayın sırasında 1000 dolarlık teklif karşılığında hamile kız arkadaşını üzerinde sadece iç çamaşırlarıyla sıfırın altında bir havada balkona kapattı. Genç kadın kısa süre sonra hayatını kaybettiğinde canlı yayın devam ediyordu.

Abone ol
Abone ol 04 Aralık 2020 16:13

Rusya'da kendisine 100 dolar teklif edilen Stanislav Reshetnikov isimli Youtuber, hamile kız arkadaşını üzerinde sadece iç çamaşırları varken sıfırın altındaki soğuklukta balkona kapattı. Hamile olan genç kadın kısa süre sonra hipotermi geçirdi.

28 yaşındaki hamile Valentina Grigoryeva'yı baygınlık geçirdiği sırada içeri alan ve bu sırada canlı yayına devam eden Stanislav Reshetnikov, genç kadının kendinden tamamen geçmesinin ardından paniğe kapılarak kendisini izleyenlerden yardım istedi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri içeri girdiğinde canlı yayın devam ediyor ve Stanislav Reshetnikov'un, "Uyan Valya, seni seviyorum, uyan" dediği duyuluyor. Sağlık ekipleri genç kadının hayatını kaybettiğini ifade etmesinin ardından ise yayın kesiliyor.

Rus haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre bir izleyici, kadının balkona iç çamaşırlarıyla kitlenmesi karşılığında 1.000 dolar ödeme yapacağı sözünü verdi. Bunun üzerine isteneni yapan cani 1.000 doların sahibi olurken, kız arkadaşı ve bebeklerinin de katili oldu.

28 yaşındaki hamile kadın Valentina Grigoryeva'yı saatlerce, üzerinde sadece iç çamaşırlarıyla balkona kitleyen adam, süreç boyunca yayın yapmaya devam etti. Bir süre sonra kadını baygın halde bulan, hiçbir şekilde özenmeden taşıyan Rus YouTuber, kadın canını verirken de hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya devam etti.

Sağlık ekipleri geldiğinde bile yayın devam ediyordu

Hipotermi geçiren kadını yayında görünecek şekilde yatıran YouTuber, kadının ısınması için üzerine battaniye örttü. Bir süre daha yayın yapmaya devam eden Reeflay, kadının iyi olmadığını anladıktan sonra sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bu süreçte de hiçbir şey yapmayıp, kadının nabzının olmadığını tespit eden ve bunu takipçileriyle paylaşan YouTuber, sağlık ekipleri geldiğinde bile yayına devam etti.

Reshetnikov olay yerine gelen polis tarafından alıkonuldu ve yayın ve kız arkadaşının ölümü üzerine sorguya çekildi. Kolluk kuvvetlerinin gerekçe gösterdiği raporlara göre, adli tıp uzmanlarının hipotermiden öldüğünü kanıtlaması halinde iki yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

Yorumlar