Anasayfa /  Foto Galeri

Rus mankenlerinin yeni akımı olay yarattı!

Rusya'da yaygınlaşan bu akımı yapan genç mankenler, yüz maskelerini keserek bikini yapıyor. 29 yaşındaki Rus model Julia Uschakowa, sayfasından iki maskeyle sutyen, bir maskeyle de mayo yaptığı bikinisini paylaştı. Rus model, "2020 deniz sezonu için yeni bir trend yaratıyorum. Kendi yaptığım koleksiyonla maskelerimle rahat nefes alıyorum. Ancak iki saatte bir değiştirmem gerekiyor" dedi.

Rus mankenlerinin yeni akımı olay yarattı! - Sayfa 1

Fotoğraf ve mankenlerin mesajları bir yandan ilgi çekerken, diğer yandan büyük tepkiler yükseldi. Bir yorumcu, "Dünyada maske sıkıntısı yaşanırken, böylesi kötü günlerde gördüğüm en kötü şaka" diye yazdı.

Rus mankenlerinin yeni akımı olay yarattı! - Sayfa 2

Bir diğer yorumcu da "Bir maskenin bile hayat kurtardığı dönemde, daha parlak fikir olabilirdi" dedi. Bir diğer yorumcu ise, "Dünyanın bir çok yerinde sağlık çalışanları bile maske bulamıyor. Siz ise neyle uğraşıyorsunuz. Çok büyük bir utanç, biraz saygılı olun" cümlelerini kullandı.

Rus mankenlerinin yeni akımı olay yarattı! - Sayfa 3

Diğer bir Rus manken Jana Koschinka (29), tuvalet kağıdından yaptığı bikini ile verdiği pozları yayınladı. Jana, kendini bu şekilde ev karantinasında tuttuğunu söyledi.

Rus mankenlerinin yeni akımı olay yarattı! - Sayfa 4

Bu çılgın akım hızla büyüdü ve birçok kişi maskelerle kendilerine bikini yapıp sosyal medya hesaplarından paylaştı.