Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında olay yaratacak iddia!

Galatasaray'ın Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Galatasaray'a karşı yapılan hakem hatalarından bahsederek olay bir iddia ortaya attı. İşte haberin detayları...

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında olay yaratacak iddia! - Sayfa 1

Galatasaray haberleri: Süper Lig'de bu hafta sonucu merakla beklenen Galatasaray-Trabzonspor derbisi, Trabzonspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen'in iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında olay yaratacak iddia! - Sayfa 2

"HER SKORU KONUŞABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Galatasaray maçta ilk yarı ciddi baskılı ve üstün oynadı, ikinci yarıda Trabzonspor üstün oynadı. Oyun anlamında her skoru konuşabileceğimiz bir maç oldu. Abdullah Avcı ve Trabzonspor'u kutlamak lazım gerçekten çok tempolu maçta ayakta kaldılar. Demorilize olan bir takım Galatasaray ve çok enteresandır Torrent'le 3. maçında ve 3 maçta da öne geçmesine rağmen kaybettiler.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında olay yaratacak iddia! - Sayfa 3

"BENCE PENALTIYDI"

Galatasaray'ın ilk yarıda kazandığı penaltı doğru ve penaltı beklediği pozisyonda da VAR'a gidilmesi gerekirdi. Aklımda soru işaretleri var ama bence o pozisyon da penaltı. Eğer pozisyon öncesinde Emre topu kontrol ederken eline çarpmadıysa VAR hakemi yüzde yüz hatalıdır.

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray hakkında olay yaratacak iddia! - Sayfa 4

"HAKEMLER 12-13 PUANINI YEDİ"

Bu maçtan bağımsız söylüyorum, hakemler Galatasaray'ın minimum 12-13 puanını götürdü."