Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! Herkes midesinden konuşuyor

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in geri dönüşüyle ilgili süreci yorumladı. Dilmen, Cumhurbaşkanı ile Süper Lig'in başlangıcıyla ilgili arasında geçen sohbeti de anlattı.

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! Herkes midesinden konuşuyor - Sayfa 1

"FUTBOL, GÜNDEMDE OLMAMALI" 
Öyle bir süreç yaşıyoruz ki, 82 milyonun değil sadece, bütün dünyanın yaşadığı, kimsenin ne zaman biteceği ön görülemeyen bir problem. Can kayıplarımız, hastalarımız var. Allah şifa versin, geçmişler olsun. Devletimiz de zaman zaman açıklamalar yapıp, üretimin artması için öneriler ve bir takım çözümler bulmaya çalışıyor. Futbol önemli bir sektör ama gündeminde olmamalı Türkiye'nin.

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! Herkes midesinden konuşuyor - Sayfa 2

"BİZ KARAR VEREMEYİZ" 
Biz karar verici merci değiliz, fikrimizi söyleyebiliyoruz. NTV, bu hafta stüdyoya gel dese, 'Ben gelmesem olur mu, iyi hissetmiyorum' diyebilirim. Federasyon, 12 Haziran'da başlayacağız dedi.

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! Herkes midesinden konuşuyor - Sayfa 3

"BİR TİYATRO İZLİYORUZ" 
Perde arkasında her şeyi söylüyor herkes. Medyada çıkıp da oynamak istiyoruz, istemiyoruz demiyorlar. İnsan sağlığı, ekonomik durum, bu ikisi arasında gidip gidenler var. Küme düşme, şampiyonluk ile ilgili de bir tiyatro izliyoruz aslında. AVM'lerden bir öneri gitti kapansın diye, şimdi de açılsın diye gitti. TFF'nin sağlık kurulu var, enfeksiyon hocalarından da görüş aldılar. Nihat bey, son noktayı koydu, 12 Haziran'da başlayacak diye.

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklamalar! Herkes midesinden konuşuyor - Sayfa 4

"OYNAMAK İSTİYORUZ DİYE BAŞVURDULAR" 
Bundesliga başlıyor. Maçların kora kor geçeceğini düşünüyorum ama sonrasında ne olacağını bilmiyoruz. Almanya Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği, oynamak istiyoruz diye devlete başvurdular. İtalya Futbol Federasyonu, oynamak istiyoruz diye hükümete başvurdu. Bizde yazılı bir durum yok.