Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi!

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi! Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 90 dakikası nefes nefese geçen Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe topu rakibe verdi. Hatta izin verdi. Bu oyunu en iyi Barcelona ve Manchester City yapabiliyor ama Alanyaspor'un deplasman sorunu ortaya çıktı" diye özetledi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi! - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, 90 dakikası nefes nefese geçen Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe topu rakibe verdi. Hatta izin verdi. Bu oyunu en iyi Barcelona ve Manchester City yapabiliyor ama Alanyaspor'un deplasman sorunu ortaya çıktı" diye özetledi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi! - Sayfa 2

Rıdvan Dilmen maçın ilk 45 dakikasını şu cümlelerle özetledi: ""Şu tempoda altı sarı kart çok. Alanyaspor takımı çok öz güven kazanmış bir takım ve şu anda bugün kazansa 33 puanla 2. oluyor. Alanyaspor takımı son dört deplasmanından puan alamamış ve şampiyonluk yarışında. Ligimizi çok iyi anlatıyor değil mi bu?"

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi! - Sayfa 3

Ligde herkes her yerde olabilir. Fenerbahçe'de geçen haftaki maçın performansına göre bir kadro çıkarmış hoca örneğin; Sinan, doğru bir karar almış.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe - Alanyaspor maçını değerlendirmesi: Fenerbahçe topu rakibe verdi! - Sayfa 4

"Fenerbahçe’yi bozdu gol. Zor bir maç olacağı belli. Gol Alanyaspor'u da bozdu. İlk başta iki takım da birbirinden korkuyordu. Sinan kaleye vurdum demesin orta açtı. Sonuçta şık bir gol oldu."