Anasayfa /  Spor

Rıdvan Dilmen: Şampiyonluğun en büyük adayı Fenerbahçe - İZLE

NTV'de spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2020 22:19

NTV'de spor yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamalarının satır başları:

Kaliteli başlayan maç kör dövüşüne döndü. Fenerbahçe oturaklı başladı, ilk atağında gol attı. Biraz pası güçlendirebilse oyunu tutabilirdi.

Trabzonspor sadece ve sadece mücadele etti. Fenerbahçe oyunun son bölümüne doğru iyice karmakarışık bir düzendeydi. Bu kadar savunma zaafı vardı Trabzon'da, belki Hüseyin ile Campi'yi bir daha sahada görmeyeceğiz.

 

Son bölüme baktığımızda ağır siklet maçı gibiydi. Maçın özeti basit, atan ve tutan. Uğurcan 5-6 tane müthiş top çıkardı.

Müthiş oynayan bir santrfor, Sörloth hakikaten harika oynadı.

Fenerbahçe deplasmanda hiç girmediği kadar gol girişimi ve pozisyon buldu. Aslında ezici bir oyun üstünlüğü yoktu maçta, Fenerbahçe'nin hata yapmasını bekledi Trabzon.

Hakem bir anda autu korner verdi, Sörloth'un omzundan top dışarı gitti, korner geldi. Hava topu için gelen Campi ve Novak oradaydı, dönmelerine gerek kalmamıştı, Ali Palabıyık'ın hatası sonrası Trabzonspor 2. golü buldu.

Trabzonspor bugün Fenerbahçe karşısında iyi oynamadı, mücadele etti.

Ozan'ı sağ öne koydun, Trabzonspor 10 kişiyle savunma yaparak ceza alanını kalabalık tutuyor. Ozan da ortaya geldi, kalabalıklaştı. 

 

Muriqi geldiğinden beri en vasat oyununu oynadı, Kruse fizik olarak zaten böyle bir oyuncu. Oyuna baktığımızda Fenerbahçe'nin rahat 1 puan alabileceği bir pozisyondu.

Maç sonunda Kruse'nin, Uğurcan'a değmediği pozisyon var, faul çaldı. Ali Palabıyık, Kruse ve Uğurcan'ın sonda bir pozisyonu var, çok erken düdük çaldı aynı Galatasaray maçında olduğu gibi. Benim gördüğüm gibi pozisyon faul değilse, o da skoru etkileyecek bir olay.

Net olan tek şey, Trabzonspor'un 2. golü öncesinde, top Sörloth'tan çıktı ve korner değildi.

Hakemin kötüye gittiği maçta iki yıldız vardı, biri Uğurcan, biri Sörloth. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin 1 puan önüne geçti. Çok avantajlı gözüken Fenerbahçe desek de, transfer de yapamadı ama şampiyonluğun en güçlü adaylarından Fenerbahçe.

Bu maça 1 puan yazmıştım, belki kazanabilirdi. Ben Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında ciddi şekilde olduğunu düşünüyorum.

 

Yorumlar