Anasayfa /  Spor

Rıdvan Dilmen sahanın zeminini eleştirdi

Malatyaspor ve Galatasaray arasında oynanan Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasını değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen sahanın zeminini eleştirdi.

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2021 18:53

Yeni Malatyaspor ve Galatasaray arasında oynanan Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasını değerlendiren futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen sahanın zeminini eleştirdi.

Oyuncuların zeminle mücadele ettiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, maçın ilk yarısı hakkında şu değerlendirmeleri yaptı:

"İki takımın oyuncuları da zeminle mücadele ediyor. Bu devirde böyle zeminlerin olması... Sivas ve Erzurum iyi çalışarak karları kaldırmıştı. Başakşehir zemini de rezalet. Bugün bu zeminden çıkacak hangi oyuncu, hangi hoca, hangi zemini değerlendireceğiz."

"Daha 10 gün önce bu iki takım 120 dakika kupa maçı oynadı. Seyahatler, maçlar takımların da işi zor. Kör dövüşünde Galatasaray'ın üstünlüğü var gibi gözüküyor. Yeni Malatyaspor bu zeminde ne kadar savunur bilemiyorum"

"Bugün, bu zeminden çıkacak sonuca hangi oyuncuya, hangi kaleciye veya hangi teknik adama ne diyebiliriz? Kör dövüşü gibi maç. Normal zaten bu zeminde."

İkinci yarı değerlendirmesi

"Galatasaray'ın atmış olduğu gol öncesi Tetteh'e yapılan bariz faul var. Dakika 88 olunca VAR hakemi Ali Palabıyık bunu görmezden geldi sanırım."

Ayrıntılar gelecek...

Yorumlar