Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen gündemi değerlendirdi! "Derbiyi kafamda oynadım, ihtimaller..."

Rıdvan Dilmen gündemi değerlendirdi! "Derbiyi kafamda oynadım, ihtimaller..." - Sayfa 1

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Trabzonspor-Göztepe maçını, VAR'ı, Galatasaray'ı ve Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak derbiyi yorumladı.

Rıdvan Dilmen gündemi değerlendirdi! "Derbiyi kafamda oynadım, ihtimaller..." - Sayfa 2

MELER OLSA ORADA GOLÜ VERECEKTİ Trabzonsporlu olmak zor. Galatasaray maçında müthiş bir oyun oynandı. Galatasaray'ı Alanyaspor'u 6-0 yendiği maç aldatmıştı. Trabzonspor da o gün Galatasaray'a aldandı. Maçın bitimine yakın bir pozisyon oldu. Ligin ilk haftası Fenerbahçe ile Bursaspor'un maçı vardı. 5 dakika uzadı, son dakikada top Skrtel'in eline düştü. Ben de dedim ki, "Benim futbol görüşüme göre değil ama yarın bir gün karşımıza öyle pozisyonlar çıkacak ki çok tartışılacak bu pozisyon." O pozisyona sen penaltı diyebilirsin, ben saygı duyarım. Halil Umut Meler olsa Trabzonspor'un bu pozisyonunda golü verecekti.

Rıdvan Dilmen gündemi değerlendirdi! "Derbiyi kafamda oynadım, ihtimaller..." - Sayfa 3

İKİ HAKEM FARKLI YORUMLADI İzledi ne verdi korner. Top ele çarptı dedi. Burada benzer karar verdi. Bir anda görüyor topu Burak. Hakem hocaları muhakkak değerlendirsin. Meler o gün izledi, korner verdi. Top bana göre ele çarptı, Rodallega vurdu gol yaptı. Umut Meler'e ve Hüseyin Göçek farklı yorumladı.

Rıdvan Dilmen gündemi değerlendirdi! "Derbiyi kafamda oynadım, ihtimaller..." - Sayfa 4

VAR İLE İLGİLİ KARARLAR %90 DOĞRU VAR ile ilgili bir şey söyleyeceğim. Süre uzadığı için rahatsızım ama genel anlamda da mutluyum. Çok uygulanmaya başladı, doğru kararlar çıktı. beIN Sports'tan rica ediyorum, Konyaspor'un 0-0'ken attığı ilk golü, iptal edilen golü çizgisini falan görmek istiyorum. VAR ile ilgili kararlar %90 doğru.