Anasayfa /  Foto Galeri

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı! Mesut Özil transferiyle Avrupa gündemine oturan Fenerbahçe'de kadrodan ayrılacak futbolcular da konuşulmaya başlandı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin ligin 19. haftasında Ankaragücü'nü 3-0 geçtiği karşılaşmayı yorumladı. İlk yarıda ön plana çıkan oyuncunun Sangare olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yollarını ayıracağı futbolcuların isimlerini tek tek verdi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı! - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı!

Mesut Özil transferiyle Avrupa gündemine oturan Fenerbahçe'de kadrodan ayrılacak futbolcular da konuşulmaya başlandı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin ligin 19. haftasında Ankaragücü'nü 3-0 geçtiği karşılaşmayı yorumladı. İlk yarıda ön plana çıkan oyuncunun Sangare olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yollarını ayıracağı futbolcuların isimlerini tek tek verdi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı! - Sayfa 2

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, kendi evinde Ankaragücü'nü konuk etti. İlk yarısı 2-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile sona eren maçta ikinci yarı iki takım da birer gol buldu ve karşılaşma 3-1 sona erdi. 

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı! - Sayfa 3

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV televizyonunda yorumladı. İşte Dilmen'in maç hakkındaki görüşleri;

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den gönderilecek futbolcuları açıkladı! - Sayfa 4

"Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki coşkusunu ve isteğini beğendim. Ancak daha sakin oynaması lazım. Fenerbahçe, Beşiktaş-Galatasaray derbisinden sonra bir rakibi 3 puan kaybedince, 'Ben Beşiktaş'ı bir yakalayayım' diyor. Öncelikli hedef bu"