Anasayfa /  Foto Galeri

Rezidansta dehşet! Kıskanıyor diye bıçakladığı kocasını kurtarmaya çalıştı

Olayın kıskançlıktan kaynaklandığı, kadının kocasını kazara bıçakladığı, yaralandıktan sonra tampon yapıp onu kurtarmaya çalıştığı ve sağlık görevlilerini aradığı ortaya çıktı

Rezidansta dehşet! Kıskanıyor diye bıçakladığı kocasını kurtarmaya çalıştı - Sayfa 1

Adana’da rezidansta tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldüren kadın tutuklandı.

Rezidansta dehşet! Kıskanıyor diye bıçakladığı kocasını kurtarmaya çalıştı - Sayfa 2

Olayın kıskançlıktan kaynaklandığı, kadının kocasını kazara bıçakladığı, yaralandıktan sonra tampon yapıp onu kurtarmaya çalıştığı ve sağlık görevlilerini aradığı ortaya çıktı. 

Rezidansta dehşet! Kıskanıyor diye bıçakladığı kocasını kurtarmaya çalıştı - Sayfa 3

Edinilen bilgiye göre, olay 30 Haziran Çarşamba günü merkez Çukurova ilçesi, Yurt Mahallesinde lüks bir rezidansta meydana geldi. İddiaya göre, geri dönüşüm işi yapan Okan Erdeve (47) sabah saatlerinde eşi İzel Erdeve’yle (27) kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. İzel Erdeve, kocasını göğsünden bıçakla yaraladı. Genç kadın, 112 acil ekiplerine haber verdi. Okan Erdeve, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İzel Erdeve, eşini öldürdüğü iddiasıyla Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Rezidansta dehşet! Kıskanıyor diye bıçakladığı kocasını kurtarmaya çalıştı - Sayfa 4

Emniyete götürülen İzel Erdeve, sorgusunda olay anını anlattı. Kocasının kendisini telefondan sosyal medyada çok vakit geçirdiği için birisiyle konuştuğunu zannederek kıskandığını söyleyen Erdeve, “Telefonumla sosyal medyaya girdiğim için sürekli tartışıyorduk. Bana ‘Sen birisiyle konuşuyorsun’ diyerek beni darp ediyordu.