Anasayfa /  Foto Galeri

Reyting sonuçları açıklandı! 3 Ocak 2021 Menajerimi Ara, Kefaret ve Masterchef reytingleri

Reyting sonuçları açıklandı... 3 Ocak 2021 Pazar reytingleri belli oldu. Dün televizyonda izleyiciyle buluşan yarışma ve diziler arasında en çok izlenen yapım da böylece ortaya çıktı. Peki Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçları açıklandı! 3 Ocak 2021 Menajerimi Ara, Kefaret ve Masterchef reytingleri - Sayfa 1

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı hangisi oldu? Pazar akşamı ekranlarda; Çok Güzel Hareketler 2, Güldür Güldür Show, Hercai, Menajerimi Ara, Kefaret, Tövbeler olsun ve MasterChef final bölümü yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği, dünün reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Günlük Reyting sonuçları; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. İşte 3 Ocak 2021 reyting sonuçları…

Reyting sonuçları açıklandı! 3 Ocak 2021 Menajerimi Ara, Kefaret ve Masterchef reytingleri - Sayfa 2

Pazar günü Kefaret, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizisi, izleyenleriyle buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise MasterChef Türkiye 2020 Final bölümü ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Reyting sonuçları sayesinde, dün akşam en çok hangi dizi veya programın izlendiği belli oluyor.

Reyting sonuçları açıklandı! 3 Ocak 2021 Menajerimi Ara, Kefaret ve Masterchef reytingleri - Sayfa 3

3 Ocak 2021 Pazar günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Show Ana Haber yer aldı.

Reyting sonuçları açıklandı! 3 Ocak 2021 Menajerimi Ara, Kefaret ve Masterchef reytingleri - Sayfa 4

AB Grubunda birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada Ağır Romantik yer aldı.