Anasayfa /  Foto Galeri

Resmi Gazete'de yayımlandı! Flaş görevden almalar ve atamalar...

Merkez Bankası eski Başkanı, İYİ Partili Milletvekili Durmuş Yılmaz, Resmi Gazete hakkında konuştu. Resmi Gazete'ye dikkat çeken Yılmaz, "Ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak" demişti, daha sonra bu sözlerine açıklık getirmişti, artık merakla beklendiğini söylemişti. Bu gece 00:00 itibariyle Resmi Gazete'ye erişim sorunu yaşandı ve bir saat sürdü. Bir saat sonunda Resmi Gazete yayımlandı. Bazı görevden almalar ve atamalar yer aldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı da görevden alındı

Resmi Gazete'de yayımlandı! Flaş görevden almalar ve atamalar... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege Üniversitesi, İstanbul Atlas Üniversitesi, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Uşak Üniversitesine rektör ataması yaptı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Flaş görevden almalar ve atamalar... - Sayfa 2

Ege Üniversitesi Rektörlüğüne Prof Dr. Necdet Budak, İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mustafa Küçük, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Bekir Sami Yılbaş ve Uşak Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Ekrem Savaş atandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Flaş görevden almalar ve atamalar... - Sayfa 3

Söz konusu atamalar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'inci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yapıldı. Birçok ile müftü atanırken uluslararası atamalar da Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o görevden almalar ve atam

Resmi Gazete'de yayımlandı! Flaş görevden almalar ve atamalar... - Sayfa 4

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI GÖREVDEN ALINDI

Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı (UNESCO) Türkiye Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi Ahmet Altay Cengizer, bu görevlerinden alındı.

Cengizer, 7 Aralık 2019'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştı.

NESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi.