Anasayfa /  Güncel

23 Ocak 2019 Resmi Gazete Kamu Personeli Alımı İlanları

23 Ocak 2019 tarihli Resmi Gazete 10 kamu personeli alımı ilanları yayınlamıştır. 

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 13:18

Alım sınavına başvurular KPSS sıralaması kullanılarak yapılacaktır. İtfaiyeci ve zabıta alımı yapılıyor. Alım KPSS sıralaması ile yapılacak olup sonraki aşama mülakat olarak açıklanmıştır.

İtfaiye eri ve zabıta memuru alımı olarak yapılacak alımı Belediye Başkanlığı yapmaktadır. 

Kamu personeli alımı olarak itfaiye eri alımına sadece erkekler ve zabıta memuru alımına kadın erkek olarak başvuru alınacaktır.

İş Talep Formu Kurumumuzdan ya da belediye internet adresinden temin edilecektir. 

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi. Diploma veya Mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı. Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı olması gerekmektedir. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı. 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

Zabıta memuru 5 kişi ve İtfaiye eri 5 kişi itfaiye C düzeyinde sürücü belgesi ve zabıta B sürücü belgesine sahip olması KPSS 70 puanlı adaylar başvuru yapabiliyor. Alıma önlisans mezunları başvuru yapabiliyor.

Başvurular 11 Şubat 2019 gününden 15 Şubat 2019 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00 ile 17:00 arasında), müracaatlarını yapabilirler. Başvuru belgelerini Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Çanakkale Belediye Başkanlığı kamu personeli alımı kılavuzu için tıklayın


Yorumlar