Anasayfa /  Yaşam /  Din ve inanç

Resimli Cuma mesajları ! En yeni 2019 güzel sözlü, resimli Cuma mesajları ve duaları

Bugün Ramazan ayından önceki son Cuma... Müslümanlar, hem Ramazan ayına kavuşmanın heyecanını hem de Cuma gününe erişmenin sevincini yaşıyorlar. Cuma günlerinin bu sevincini paylaşmak için müslümanlar sevdiklerine resimli cuma mesajları gönderiyorlar. Whatsapp, Facebook ve MMS yoluyla sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli Cuma mesajlarını sizler için derledik. 2019 yılına ait en yeni hayırlı cumalar resimlerini ve dualı cuma mesajları, sözleri haberimizde.

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2019 10:48

Bugün Ramazan ayından önceki son Cuma... Müslümanlar, hem Ramazan ayına kavuşmanın heyecanını hem de Cuma gününe erişmenin sevincini yaşıyorlar. Cuma günlerinin bu sevincini paylaşmak için müslümanlar sevdiklerine resimli cuma mesajları gönderiyorlar. Whatsapp, Facebook ve MMS yoluyla sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli Cuma mesajlarını sizler için derledik. 2019 yılına ait en yeni hayırlı cumalar resimlerini ve dualı cuma mesajları, sözleri haberimizde.

 

İslam alemi bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Her Cuma olduğu gibi, bugün de eller semaya kalkacak ve ibadetler yapılacak. Bu mübarek günün sevincini yakınları ile paylaşmak isteyenler, resimli Cuma mesajları ve sözleri ile ilgili araştırma yapıyorlar. Sevdiklerinizin Cuma gününü tebrik etmeniz için en güzel resimli Cuma mesajları ve dualarını haberimizde derledik. En güzel ve en yeni resimli Cuma mesajlarını haberimizde kolayca bulabilir ve sevdiklerinize Whatsapp, Facebook ve MMS yolu ile gönderebilirsiniz.

 

Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Hayırlı Cumalar.

"Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir."(A'raf,7/199) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun.

Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar.....

"Şüphesiz (bilsinler) ki O Allah, bizzat rızkı veren kuvvet ve kudret sahibidir. Hiç kuşkusuz o zulmedenlere de, (geçmiş) arkadaşlarının (azaptaki ) payı gibi bir pay vardır. Şimdi gelmesi için acele etmesinler. " (Zariyat ~58,59) Cuma Gününüz Bin Mübarek Olsun. Dua eder, Dua beklerim. Selamlar.

Allah'ım... Ümidimi kaybettiğimde, senin yazdığın kaderin, hayallerimden daha güzel olduğunu hatırlat... Hayırlı Cumalar...

Duâ Aşktır, Duâ Huzurdur, Duâ Umuttur. Hayırlı Huzurlu Umutlu Aşk Dolu Hayırlı Cumalar Olsun...

Rabbim Ne olur hiçbir annenin yüreğini, evladının acısıyla yakma! Çocukları,kirli dünyamızdan koru, sakla! Sağlık ve Huzurla HAYIRLI CUMALAR

CUMA MESAJLARI

Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar… – Rabbim nefsimize ‘celaliyle', kalbimize ‘cemaliyle', hayatımıza ‘hikmetiyle', hatalarımıza ‘rahmetiyle', mahşerde ‘Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

cuma3-shutterstock

Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

Cuma gününü ibadetle geçirecek olan inananlar, sevdiklerinin cumasını kutlamak için cuma mesajlarını araştırıyor. Cuma günü bilindiği üzere İslam aleminin en değerli ve kutsal günlerinden biridir. Bu günde edilen dualar kabul olur. Cuma günlerinde bir yetimi sevindirebilir, açları doyurabilir, Cuma namazınızı kılabilir, Peygamberimizin sünnetlerini yerine getirebilirsiniz.

Ey Nefsim Şeytana Yem Olmak mı Yoksa Cennette Gül Olmak mı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

Ya Rab… Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver… Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı Cumalar.

Kalbinizden gecen tüm dua'lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar… Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar…

Ruhu öldürmek bedeni öldürmekten daha büyük bir cinayettir. Hayırlı cumalar…

Rabbim nefsimize ‘celaliyle', kalbimize ‘cemaliyle', hayatımıza ‘hikmetiyle', hatalarımıza ‘rahmetiyle', mahşerde ‘Muhammedîyle' yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı Cumalar.

cuma-1-shutterstock

Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı Cumalar.

cuma-4-shutterstock

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

CUMA GÜNLERİ DOLUP TAŞAN BAZI CAMİLERİMİZ

Her hafta olduğu gibi bu hafta da cuma günü binlerce kişi cuma mesajlarıyla sevdiklerine iyi dileklerini iletecek.  İslam alemi bir cuma gününe daha erişmenin heyecanını yaşarken cuma mesajları da bu mübarek günün geleneksel bir parçası haline geldi.


Yorumlar