Anasayfa /  Foto Galeri

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'na bir acı haber daha... Önce sevdiğim adam, sonra da...

Rasim Öztekin'in vefatından 7 ay sonra, eşi Esra Kazancıbaşı ile birlikte sahibi oldukları Alman Kurdu cinsi köpekleri Diego da hayata gözlerini yumdu.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'na bir acı haber daha... Önce sevdiğim adam, sonra da... - Sayfa 1

Tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin'in vefatından 7 ay sonra Alman Kurdu cinsi köpeği Diego da hayatını kaybetti. Acı haberi usta sanatçının eşi Esra Kazancıbaşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'na bir acı haber daha... Önce sevdiğim adam, sonra da... - Sayfa 2

Sözlerine "Oğlum Diego bugün melek oldu. Gökyüzüne babasının yanına onu uğurlarken ellerini tuttum, kokladım ve kulağına sevgimi fısıldadım" diye başlayan Kazancıbaşı duygularını anlatan bir yazı kaleme aldı:

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'na bir acı haber daha... Önce sevdiğim adam, sonra da... - Sayfa 3

"Vedalar çok zor oluyor. Diego, babasıyla vedalaştığımız ilk günden bu ana kadar hep yanımdaydı. Bana sevgiyle bakan zeytin gözleriyle acıyan kalbime ilaç oldu, yanımdan bir an bile ayrılmadı. Ben de babasının yokluğunu ona hissettirmemek için elimden geleni yaptım."

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'na bir acı haber daha... Önce sevdiğim adam, sonra da... - Sayfa 4

"Canım oğlum, Diego'm; yaklaşık 14 yıl boyunca ailemize yaşattığın içten sevgi, dostluk için ve bana bir köpeğin annesi olma duygusunu tattırdığın için sana çok teşekkür ederim"