Anasayfa /  Medya

Ramiz Dayı geliyor... Bir Adamın Hikayesi 10 Aralık'ta vizyona giriyor

"Dayı: Bir Adamın Hikayesi" filmi 10 Aralık'ta vizyona girecek. Filmde Ezel dizisinde hayat verdiği Ramiz Dayı'nın gençliği ile büyük beğeni toplayan Ufuk Bayraktar 'Dayı' rolü ile başrolde olacak.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2021 19:18

Ezel dizisinde hayat verdiği Ramiz Dayı'nın gençliği ile milyonların gönlüne taht kuran Ufuk Bayraktar şimdi de 'Dayı' filmiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

DAYI, 10 ARALIK'TA VİZYONDA

20 milyon TL'lik bütçesiyle son zamanların en yüksek bütçeli filmi olma özelliği taşıyan Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nde Ufuk Bayraktar'a Gizem Karaca, Ahmet Varlı, Turgut Tunçalp, Beste Bereket ve Ümit Çırak gibi isimler eşlik ediyor. Film 10 Aralık'ta vizyona girecek.

DAYI FİLMİNİN KONUSU

Ufuk Bayraktar'ın başrolde olduğu filmin konusuna göre; Cesareti, merhameti ve adalet duygusu daha küçük yaştayken içine yerleşmiş olan kahramanımızın, köydeki haylazlıklarından bıkmış olan ailesi onu çalışması için İstanbul'da kahvehanecilik yapan köylüleri Seyfi'nin yanına gönderirler. Bu geliş ile kahramanımızın, olaylar silsilesiyle kabadayılar alemine girişi ve dillere destan olacak zirveye yükseliş hikayesi başlayacaktır.

Dayı: Bir Adamın Hikayesi filminin fragmanı:

Yorumlar