Anasayfa /  Yaşam /  Din ve inanç /  Ramazan

Şanlıurfa'da 'Hz. İbrahim'in Tevhid inancı' söyleyişisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinliklerini 'Hz. İbrahim'in Tevhid İnancı' konulu söyleyişi ile devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2018 04:47

Ramazan ayının maneviyatını en iyi şekilde yansıtmak için gerek kent merkezinde gerek ise tüm ilçelerde birçok program yapan büyükşehir belediyesi, vatandaşları aynı çatı altında buluşturuyor. Halil-ur Rahman Anfi Merkezinde Talha Bora Öge Moderatörlüğünde gerçekleştirilen 'Hz. İbrahim'in Tevhid İnancı' konulu söyleyişisinde Hz. İbrahim'in misafirperverliği, cömertliği ve bölgeye tesirleri anlatıldı. 

Buluşmaya katılarak Şanlıurfa'nın her zaman huzur şehri olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Biz, biriz. Beraberiz. Biz kardeşiz, aynı kıbleye dönüyoruz ve aynı peygamberin rehberliğinde yaşamımızı sürdürüyoruz. İşte böylesine bir şehirde yaşadığımız için Allah'ımıza şükür ediyoruz" diye konuştu. 

Sanatçı Talha Bora Öge'nin moderetörlüğünde gerçekleştirilen söyleyişiye, Filistin Alimler Birliği Temsilcileri, Bosna Hersek Hocalar Birliği Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 


Yorumlar