Anasayfa /  Dünya

Putin'in yatak odasındaki striptiz salonu ifşa oldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ait olduğu söylenen 1 milyar sterlinlik bir sarayın striptiz salonu basına sızdırıldı. Aşırı lüks sarayın iç ve dış görüntülerini sızdıransa Putin'in rakibi Navalni'nin ekibi. Direk dansı için hazırlandığı söylenen oda için Putin'in ne diyeceği ise merak konusu.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2022 21:11

Vladimir Putin'in Karadeniz'deki sarayı denilen malikanenin fotoğrafları, görenler üzerinde şok etkisi yaptı. Özellikle de yatak odası kıyısında hazırlanmış direk dansı sahnesi...

Putin'in gizili sarayının aşırı korumalı olması ise James Bond filmlerindeki malikanelere benzetildi.  

Direk dansı salonu dışında neler var?

Putin'in sarayı ile ilgili yazıılanlar arasında en belirgin yorum ise şöyle: Striptiz salonu, nargile, ne derseniz deyin, gerçekten var. Ve hayal edebileceğimizden çok daha kötü...  Sahne yastıklarla dolu ve bir dansçının sahne alacağı yerin üstünde ve arkasında titreşen bir ışık var...

Sarayda Putin'in yatak odası, ikinci bir yatak odası ve çalışma ofisi ve bir yüzme havuzu bulunuyor. 

Yüksek koruma, özel bir tiyatro, bir bağ... Sarayda bir yeraltı buz hokeyi pisti bile var. Arazinin büyüklüğü ise 39 Monakos'a eşit. 

Direk dansı salonu bulunan sarayın planları çizimlerine dayanılarak Putin'in fantezileri daha önce de yazılıp çizilmişti ancak mekan içi fotoğraflar olayı başka bir boyuta taşıdı. Dünya Putin'in yatak odasını konuşuyor...

Basına sızdıran rakibi Navalny'ın ekibi

Hapisteki muhalefet lideri Alexei Navalny'nin ekibi, gizli kompleksin bir "striptiz" odasının blunduğunu bu karelerle ıspatladıklarını, ellerinde buna benzer binlerce enstantane olduğunu  duyurdular.

Putin daha önce, Navalny'nin onu güney Rusya'daki Gelendzhik kasabası yakınlarındaki devasa komplekse devlet parası harcamakla suçladığında malikanenin sahibi olduğunu reddetmişti.

Navalny'nin ekibinin sızdırdığı bilgiler arasında ise fotoğrafların direk dansı odasının daha yapım aşamasındayken çekildiği yönünde. Yani hep yoktu ve sonradan yaptırıldı.

Devlet kasasından harcadı

Putin daha önce, Navalny'nin onu güney Rusya'daki Gelendzhik kasabası yakınlarındaki devasa komplekse devlet parası harcamakla suçlamasının ardından malikanenin sahibi olduğunu reddetmişti.

Putin'in judo arkadaşı Arkady Rotenberg'in 'benim' dediği malikanenin kağıt üzerinde Arkady Rotenberg'e ait olduğu aslında Putin için hazırlandığı belirtiliyor.

Yorumlar