Anasayfa /  Foto Galeri

Putin'in kızına sosyal medya linç! ‘Şeytanın kızı’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yıllar önce yasak aşk yaşadığı Svetlana Krivonogikh'ten dünyaya gelen 18 yaşındaki kızı Luiza, sosyal medyada linç edildi. Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi sonrasında genç kıza sosyal medyada kötü yorumlar yapıldı.

Putin'in kızına sosyal medya linç! ‘Şeytanın kızı’ - Sayfa 1

Özel yaşantısını uluslararası kamuoyundan gizleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2000'lerin başında birlikte olduğu Svetlana Krivonogikh'ten olduğu iddia edilen kızı Luiza Krivonogikh, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Putin'in kızına sosyal medya linç! ‘Şeytanın kızı’ - Sayfa 2

"ŞEYTANIN KIZI"

Rusların Ukrayna'yı işgal etmesi üzerine sosyal medyada birçok kullanıcı, Luiza'nın paylaşımlarına kötü yorumlar yapmaya başladı. St. Petersburg'da öğrenci olan 18 yaşındaki Luiza'ya "Şeytanın kızı" lakabı takıldı.

Putin'in kızına sosyal medya linç! ‘Şeytanın kızı’ - Sayfa 3

PUTİN'E BENZERLİĞİNE VURGU YAPILDI

Yorumların bir kısmında ise Luiza'nın, Putin'e çok benzediğine yer verildi. Bir kullanıcı, Luiza'ya "Fare gibi sığınakta mı oturuyorsunuz?" yazarken, bir diğeri de "Katilin, savaş suçlusunun, psikopatın ve uyuşturucu bağımlısının kızı" dedi. Bazı kullanıcılar da genç kızın fotoğraflarına Ukrayna bayrağına atıfta bulunan emojiler bıraktı.

Putin'in kızına sosyal medya linç! ‘Şeytanın kızı’ - Sayfa 4

PUTIN'İN DİLLERE DESTAN YASAK AŞKI

Rus basınına göre Putin ile Svetlana Krivonogikh'in ilişkileri 90'lı yılların sonunda başladı. O dönem St. Petersburg'ta yaşayan Krivonogikh üniversite eğitimi sırasında bir yandan da temizlik işinde çalışıyordu.