Anasayfa /  Ekonomi

PTT duyurusu emeklilere müjde !

Emekli maaş ödemelerinde promosyon müjdesi de PTT'den geldi. Bankaların SGK ile protokollerinin ardından PTT'de emekli maaşını taşıyanlara ödeme yapacağı açıklandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar şu şekilde olacak.

Abone ol
Abone ol 12 Mart 2020 21:03

Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. tarafından vatandaşlara müjdeli haber geldi. PTT 2020 Emekli maaş promosyonu anlaşması yapan vatandaşlara bazı avantajlar sağlayacak ve 3 yıl boyunca Ptt'den emekli maaşı çekecekler için 450 Tl civarında ödeme yapılacak.

2020 Mart ayından itibaren 2023 yılına kadar taahhüt veren vatandaşlar için detaylar belli oldu. Ödemeleri vatandaşların T.C. kimlik numaraların son hanesindeki rakama göre belirlenen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecek. Ayrıca bir çok posta gönderiminden havaleye bir çok avantaj bulunuyor. Anlaşmaya göre sağlanacak avantajlardan bazıları şu şekilde olacak.

Havale işlemleri için yüzde 20 indirim sağlanacak. Kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim olacak. Hesap işletim ücreti alınmayacak. Maaşı tek seferde ücretsiz olarak çekebilecek. Online ticaret işletmelerinde yüzde 10 indirim kullanabilecek.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?
Kamu ve özel bankaların sunduğu bir çok teklifi değerlendiren emekliler, Ptt tarafından açıklanan ödeme tutarlarına merak etmekte. Bu bağlamda maaşı Bin Tl altı olanlar için 300 Tl, Bin Tl ile İki Bin Tl arasındaki vatandaşlar için ise 450 Tl promosyon ödemesi yapılacak. Kurumun sağladığı diğer indirimlerden de faydalanabilecekler.

Etiketler emekli ekonomi
Yorumlar