Anasayfa /  Magazin

Psikolog Esra Ezmeci, şimdi de çöpçatanlığa başladı!

Takipçilerinden gelen itirafları paylaşmasıyla gündemden düşmeyen Psikolog Esra Ezmeci, şimdi de çöpçatanlığa başladı. Psikologluğunun yanı sıra Ezmeci şimdi de çiftleri tanıştıracak. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 09 Haziran 2022 13:03

36 yaşındaki uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, Fox TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınırken sosyal medyadan gelen itiraf ve sorularla Ramazan ayında da olay olmaya devam ediyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, kitaplarında ve günlük yaşantısında insanlara  ve evli çiftlere tavsiyeler vererek ilişkileri kurtarmaya çalıştığını iddia ediyor.  Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. Ezmeci'nin paylaştığı itiraflar da haber yapılarak kamuoyu ile paylaşılıyor. Ama bu kez Ezmeci'nin son paylaşımı eski paylaşımlarını geride bırakır cinsten. Takipçilerinden gelen itirafları paylaşmasıyla gündemden düşmeyen Psikolog Esra Ezmeci, şimdi de çöpçatanlığa başladı. Ezmeci şimdi de çiftleri tanıştıracak. Peki nasıl? İşte detaylar... Ezmeci'nin bir takipçisi sosyal medyadan Ezmeci'ye, "Tanışma uygulamanız ne zaman çıkacak" diye sordu. 

Ezmec'nin yanıtı ise 'Çok yakında' oldu. İşte Ezmeci'ye gelen itiraflardan bazıları...

Yorumlar