Anasayfa /  Spor

PSG - Başakşehir / CANLI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H grubunda mücadele eden temsilcimiz Başakşehir, 6. hafta mücadelesinde Fransa 1. Lig temsilcisi Paris Saint Germain ile karşılaşacak. Başakşehir, son maçından galibiyet alarak devler ligine veda etmek isterken, Paris Saint Germain ise liderlik için sahaya çıkacak. Zorlu müsabaka öncesi her iki takımın da ilk 11'i belli oldu..

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2020 22:10

PSG 0-0 BAŞAKŞEHİR 

13'Paris St Germain takımında Presnel Kimpembe faul yapıyor.
13'Paris St Germain, Mitchel Bakker ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
12'Rafael Da Silva ile Mitchel Bakker arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Rafael Da Silva. Taç çizgisine yakın bir bölgede Paris St Germain takımı oyuna başlayacak.

11'Marco Verratti rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
10'Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Paris St Germain adına Presnel Kimpembe kullanacak.
10'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Neymar, Mahmut Tekdemir tarafından faule maruz kalıyor.
10'Medipol Başakşehir takımında Mahmut Tekdemir hakem Ovidiu Hategan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
7'Leandro Paredes önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Leandro Paredes tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
7'Paris St Germain takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Rafinha tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

6'Paris St Germain takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Paris St Germain adına Presnel Kimpembe kullanacak.
6'Berkay Özcan - Neymar mücadelesinde hakem, Medipol Başakşehir yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Paris St Germain lehine faul kararı veriyor.
6'Sol çaprazdan Hasan Ali Kaldırım ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
5'Paris St Germain takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Rafinha.
5'Rafinha, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Deniz Türüç tarafından faulle durduruluyor.
4'Paris St Germain takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Paris St Germain adına Neymar kullanacak.
4'Neymar, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Rafael Da Silva tarafından faulle durduruluyor.

2'Paris St Germain takımından Neymar sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
2'Neymar ile Paris St Germain takımı köşe vuruşu kullanacak

1'Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

PSG: Navas, Kimpembe, Marquinhos, Danilo, Bakker, Florenzi, Parades, Veratti, Rafinha, Neymar, Mbappe.

Başakşehir: Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Ponck, Mahmut Tekdemir, Rafael, Mehmet Topal, Berkay Özcan, İrfan Can Kahveci, Deniz Türüç, Gulbrandsen, Crivelli.

PARIS SAINT GERMAIN (PSG) - BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
Paris Saint Germain (PSG) - Başakşehir maçı 8 Aralık Salı günü saat 23:00'de beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Fransız ekibi Paris Saint-Germain'in teknik direktörü Thomas Tuchel ve futbolcu Moise Kean basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Grubu lider bitirmek istediklerini söyleyen Tuchel, "Kazanmak istiyoruz, önce ona odaklanmamız gerekir. Sonuç kontrol edilebilir bir şey değil. 1'inci olmak tabii ki avantaj. Ama en önemlisi karakterimizi ortaya koymak. Başakşehir, Türkiye şampiyonu. Basite alacağımız bir takım değil" diye konuştu.

"İRFAN CAN OLDUKÇA ETKİLİ BİRİ"
RB Leipzig'e karşı 3 gol atan İrfan Can Kahveci ile ilgili Tuchel, "Tehlikeli şutları var, oldukça etkili biri. Bizim maçı karşı sahada tutmamız lazım. Manchester United maçında gösterdiğimiz performansı sergilememiz gerek. Boşluk verirsek rakibin gol atma yeteneği, karşı atak geliştirme özellikleri oldukça fazla. Risk alamayız" dedi.

KEAN: BAŞAKŞEHİR İYİ BİR TAKIM
PSG'nin genç hücum oyuncusu Moise Kean ise Başakşehir'in önemli bir rakip olduğunu söylerken, "İstanbul'daki maç büyük bir maçtı. Bu başka bir karşılaşma. Başakşehir'in iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Yüzde 100 enerjiyle oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk ile futbolcu Demba Ba basın mensuplarının karşısına çıktı.

Avrupa kupalarında son maçlarına çıktıklarını hatırlatan Buruk, "Devam etmek isterdik ama çok zorlu bir grubun 4'üncüsü olarak ayrılacağız. Ancak iyi işler yaptığımızı söyleyebiliriz. Maçın sonunda yine gurur duyabileceğimiz bir iş yapmış olmak istiyoruz" dedi.

Ellerindeki tüm oyuncuların kaliteli olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Elimizdeki bütün oyuncular kaliteli. Sakatlığı, yorgunluğa göre değerlendirmeler yapıyoruz. Son 6 günde 3'üncü maçımıza çıkacağız. Hangi ilk 11 olursa olsun tüm futbolcularıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

.

Yorumlar