Anasayfa /  Magazin

Prof. Dr. Emre Alkin, Defne Samyeli'nden ayrılır ayrılmaz :"Seve Seve Aldattım" dedi!

Prof. Dr. Emre Alkin, Show Ana Haber sunucusu Defne Samyeli'nden ayrılır ayrılmaz yazdığı kitaba öyle bir isim koydu ki akıllara o soru geldi...

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2017 01:45

Show Ana Haber'in başarılı sunucusu Defne Samyeli ile 4 yıllık beraberliğini geçtiğimiz günlerde bitiren ekonomist Prof Dr. Emre Alkin yeni bir hikaye kitabı çıkardı..

Defne Samyeli ile birlikteliğinin bitirir bitirmez piyasaya çıkan kitabın ismi oldukça dikkat çekici:

"Seve seve aldattım..."

Kitabın adı 'Seve Seve aldattım" olunca hemen akıllara Defne Samyeli - Emre Alkin ayrılığının nedeni ihanet miydi sorusunu getirdi..

Ancak Emre Alkin, Defne Samyeli ile ayrılma nedenlerini "hayat planlarının çakışmaması" olarak açıklıyor...

Hürriyet yazarı Ayşe Arman, Emre Alkin'e doğrudan sordu... Emre Alkin de gerçeği anlattı...

İşte o diyalog:

DEFNE’YLE BİRBİRİMİZE SESİMİZİ BİLE YÜKSELTMEDİK

Sevgilinizden yakın zamanda ayrıldınız. Üstelik magazin basınında geniş yankı buldu bu ayrılık. Üstüne, “Seve Seve Aldattım” diye bir kitap yazdınız. Bu bir itiraf mı, Defne Samyeli’ni aldattınız mı? Yoksa kitap, okuyucuyla daha kolay buluşsun diye bir strateji mi?

- Kitap teslim ettiğimde Defne ile beraberdik. Hikâyeleri birlikte okuduk. Onun da fikirlerini aldım. Harika bir insan o. İyi şeyleri hak ediyor. Dört yıl boyunca bırakın öyle kötü şeyler, birbirimize sesimizi bile yükseltmedik. Tabii ki kitap merak uyandıracak bir isme sahip, özellikle yaptım.


Yorumlar