Anasayfa /  Foto Galeri

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu...

Salı günü evinde hayatını kaybeden psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu son yolculuğuna uğurlanıyor. Cüceloğlu için Levent Afet Yolal Camii'nde tören düzenlendi.

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 1

83 yaşındaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu geçen salı günü Beşiktaş'taki evinde hayatını kaybetmişti. 

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 2

BAŞININ ÜZERİNE DÜŞTÜ

Doğan Cüceloğlu'nun bir süre önce anjiyo olduğu bildirilmişti. Edinilen bilgiye göre, Cüceloğlu'nun Beşiktaş Akatlar'daki evinde yürürken ayağının takılması sonucu başının üzerine düşmüştü. Evdeki görevli durumu sağlık ekiplerine haber vermişti. Eve gelen sağlık ekipleri Cüceloğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Haberi alan Cüceoğlu'nun kızı da eve geldi. Cüceoğlu'nun oğlunun yurtdışında olduğu öğrenilmişti.

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 3

SON YOLCUĞUNA UĞURLANDI

Cüceloğlu için, bugün Beşiktaş'taki Levent Afet Yolal Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cüceloğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu, camiye getirildi. Eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu, ailesi ve yakınları, Cüceloğlu'nun tabutu başında gözyaşı döktü. 

Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'na veda! Gözyaşları sel oldu... - Sayfa 4

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN: KIYMETLİ BİR BİLİM İNSANIYDI

Cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ''Bütün sıfatlarından bağımsız güzel bir insandı. Daha iyi nasıl olabiliriz sorusu üzerine Amerika'da Türkiye'de bir çok çalışma yapmış kıymetli bir bilim insanıydı. Her zaman dünyaya açık ama yerli ve milli bir insandı. Eserleri ile inşallah etkisi devam edecek. Cumhurbaşkanımızın taziye dileklerini de ailesine ilettim. Ailesine de sabırlar diliyorum.'' dedi.